Gość: Iza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:30 Jakie są dobre maści i czopki na hemoroidy? Dokuczają mi one bardzo . Używałam Psterisan H ale pomagają mi tylko na pewien czas. Napiszcie co Wam pomogło. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mela Re: Hemoroidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:51 jedną z dobrych maści jest taka chińska ze sklepu zielarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Hemoroidy IP: 80.54.169.* 14.09.06, 19:05 Procto-Glyvenol.czopki i krem Chleb wieloziarnisty i Graham,kefiry i jogurty naturalne,dbanie o regularne wyproznienia.Jesli jest zaparcie pomoc sobie lewatywa aby nie przeć etc.etc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Hemoroidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 12:01 Dzięki bardzo za odpowiedzi. Brałam kiedyś tą chińską maść. Bardzo piecze po niej ale faktycznie jest dobra. Przyznam że zapomiałam o niej. Jest to malutka tubka i droga. Odpowiedz Link Zgłoś
manitu13 Re: Hemoroidy 15.09.06, 21:27 witam moj lekarz rodzinny przepisał mi super lek w czopkach,ktory polecilam nie jednej osobie a pomogło..przede wszystkim nie brudzi bielizny i na prawde pomaga...jego nazwa POSTERISAN H) nie wiem jak masc,ale czopki...rewelacja..najlepiej to wybrac sie do hirurga ... Odpowiedz Link Zgłoś
lemiwawa Re: Hemoroidy 16.09.06, 12:29 Proktolog zlecił mi Proctosone (ok. 40 PLN). Można je kupuić bez recepty. Kiedyś poprosiłam o tańsze, ale powiedział, że te są najskuteczniejsze i rzeczywiście. Stosowałam tańsze, ale nie pomagały. Ponadto, dostałam tabletki doustne detralex (na receptę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaczek_59 Re: Hemoroidy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:38 Dobrze robią nasiadówki w bardzo ciepłym naprze kory dęby. Odpowiedz Link Zgłoś