Dodaj do ulubionych

badania krwi przy tabletkach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 12:26
biore długo tabletki, w tym czasie 3 razy zmieniałam lekarzy, ani jeden z
nich nie skierował mnie na badania krwi pomimo, że pytałam, słyszałam że są
potrzebne tylko wtedy gdy wystąpia jakieś'podejrzenia'. ja jednak chce
wreszcie je zrobić i tu pytanie. Wiem, ż emają byc to badania na krzepliwość
i próby watrobowe - ale które, bo w ośrodku kolo mnie pani powiedziala że sa
3 rodzaje i ona nie wie jakie trzeba. W dodatku całość wyceniła na 70 zł, czy
to naprawdę tyle kosztuje?
Obserwuj wątek
    • walutka Re: badania krwi przy tabletkach 11.10.06, 13:06
      Moja lekarka mnie wysyłała co 6 miesięcy od początku tylko na krzepliwość i na morfologię. Sprawdzała moje piersi czy nie mam guzów i radziła mi często samej sprawdzać.Wywiad rodzinny przeprowadziła pod względem zachorowalności na raka.Później poszłam w innym mieście do innego gina i ten bez żadnych badań (poza sprawdzeniem pochwy) przepisał tabletki antyk., co za brak profesjonalizmu, ja nie rozumiem jak tacy lekarze mogą spokojnie spać. Brałam tylko przez dwa miesiące te przepisane przez niego, już tam nie chodzę ,ponieważ i tak już nie chcę brać.
    • walutka Re: badania krwi przy tabletkach 11.10.06, 13:08
      Aha i zapniałam jeszcze dodać,że ta solidna pani ginekolog sprawdziła jeszcze mój wymaz z pochwy pod względem cytologii (no chyba tak to się nazywa z tego xo pamiętam).
    • Gość: up Re: badania krwi przy tabletkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 18:55
      up
    • Gość: s Re: badania krwi przy tabletkach IP: *.e-wro.net.pl 14.10.06, 10:49
      ja robię te badania raz na rok :AST, ALT, fosfataza alkaliczna, bilirubina,
      czas KK (krwawienia-krzepnięcia) oczywiście ze skierowania od lekarza. koszt
      wychodzi chyba ok 30 zł nie pamiętam dokładnie, właśnie się wybieram smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka