Dodaj do ulubionych

Problemy z koncentracją :(((

IP: *.loonar.pl 11.10.06, 16:55
witajcie!

Nie wiem co sie ostatnio ze mna dzieje. Nie moge sie w ogole skupic na nauce.
Kiedys wystarczyli mi 15 min na nauczesie nie materialu a teraz musz
e godzinami nad tym siedziec i i tak nic mi do glowy nie wchodzi sad Biore od
tygodnia magnez b6 i bodymax ale czy to wystarczy?
Jestem wiecznie rozkojarzona. Zero skupienia na danym przedmiocie. Poleccie mi
prosze cos skuteczngo bo nie yrobie z nauka a mam jej bardzoo duzo sad

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agapo116 Re: Problemy z koncentracją :((( 11.10.06, 17:56
      Co prawda czas mojej edukacji dawno się skończył ale mam podobny problem. Nie
      wiem co się dzieję ale skupić się nad czymś to nie lada problem. Do tego jestem
      jakaś spięta i mam wrażenie, że czegoś nie zrobiłam, czegoś zapomniałam.
      Sugestia mojego lekarza - odpocząć, odpocząć, sen, sen. Trochę zwolnić tempo
      zycia. Lata robią swoje.
      W aptece można kupić dobre preperaty na koncentrację, odpowiednie do wieku i
      wysiłku umysłowego. Farmaceutka poleci.
      • adzi25 Re: Problemy z koncentracją :((( 11.10.06, 18:10
        Polecam tez dużo ruchu na świerzym powietrzusmile
        • Gość: basia Re: Problemy z koncentracją :((( IP: *.loonar.pl 11.10.06, 21:24
          Duzo czasu spedzam na powietrzu, uprawiam sport, odzywiam sie zdrowo, spie ok 8
          h. I niestety mimo to nie moge sie skoncentrowac sad
          • Gość: rr Re: Problemy z koncentracją :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 21:33
            moze warto wyprobowac jeszcze lecytyne i witaminy z gupy B - vitaminum B
            compositum?
            robilas badania okresowe? chociazby morfologie z rozmazem? mozesz tez sprawdzic
            poziom hormonow tarczycy - tyroksyny i trojjodotyroniny.
            • Gość: bvarbara Re: Problemy z koncentracją :((( IP: *.loonar.pl 12.10.06, 07:20
              Własnie chce isc zrobic badania.
              By zrobic badania musze isc prywatnie do lekarza po skierowanie? tak mi znajoma
              niedawno mowila.. jak to jest ? I czy musze wymieniac na co mam miec te badania?
              • Gość: schell Re: Problemy z koncentracją :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 00:24
                mozesz zrobic te badania w laboratorium _bez skierowania_, po prostu zaplacisz
                za nie wg cennika.
                • dorotakgg Re: Problemy z koncentracją :((( 17.10.06, 08:52
                  tak, koniecznie zrób badania hormonów tarczycy. Ja tez tak mialam i okazalo sie,
                  ze mam klopoty własnie z tarczycą. Ty oczywiście moze rzeczywiście jestes
                  przemęczona, ale zawsze lepiej skontrolowac.
                  D.
    • walutka Re: Problemy z koncentracją :((( 12.10.06, 14:50
      Moja koleżanka miała podobnie, brała lecytynę, mówiła,że działa.
      • Gość: maja Re: Problemy z koncentracją :((( IP: *.chello.pl 17.10.06, 18:54
        spr sobie tarczycę TSH ,ft 4 i ft 3 ,usg i przeciwciała tarczycy TG i TPO[to
        jest dokłądna diagnostyka]a potem kombinuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka