kate_hudson 14.06.03, 20:22 Mam problemy zopuchnieciami i przyrostem masy ciala, mam 19 lat , bralam Mrecilon i Microgynon ale byly skutki uboczne, teraz mam do wybory novynett albo triminulet albo cilest, pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radzio_z Re: Novynette/cilest??? 15.06.03, 00:28 Moja dziewczyna bierze Novynette. Odrazu pytanie: ktos wie jak to wymówić? Może napisać fonetycznie? Gdy zaczęła go brać skarżyła się na nieco wiekszy apetyt, ale poza tym wszystko OK. Pod koniec pierwszego listka apetyt wrócił do stanu normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: Novynette/cilest??? 17.07.03, 17:08 radzio_z napisał: >Moja dziewczyna bierze Novynette. >Gdy zaczęła go brać skarżyła się na nieco wiekszy apetyt, ale poza tym wszystko ok ...czyli jestes juz zadowolony...? Odpowiedz Link Zgłoś
dalilah2 Re: Novynette/cilest??? 15.06.03, 13:22 kate_hudson napisała: > Mam problemy zopuchnieciami i przyrostem masy ciala, mam 19 lat , bralam > Mrecilon i Microgynon ale byly skutki uboczne, teraz mam do wybory novynett > albo triminulet albo cilest, pomozcie! Novynette to ten sam lek co Mercilon, tylko innego producenta. Nie ma sensu zatem zmieniać tabletek na Novynette. Chyba, że panu/pani ginekolog wydaje się, że sama zmiana zadziała jak efekt placebo na uboczne dolegliwości (Mi tez się zdarzalo podobne rzeczy słyszeć od ginekologów) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kate_hudson Re: Novynette/cilest??? 15.06.03, 17:27 juz zaczelam zazywac, ale co sadzicie o harmonecie i CIlescie?ktory z nich ma najwieksze dzialanie antyandrogynne? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Novynette/cilest??? 17.06.03, 21:37 novynette ma taki skład jak mercilon, osobiście spróbowałabym logestu albo harmonetu Odpowiedz Link Zgłoś
madziusia23 Re: Novynette/cilest??? 17.07.03, 16:10 ja bralam harmonet,narzekalam na zatrzymywanie wody w organizmie i trudnosci w schudnieciu od pasa w dól...teraz dostalam cilest, zobaczymy jak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: Novynette/cilest??? 17.07.03, 17:05 kate_hudson napisała: > Mam problemy zopuchnieciami i przyrostem masy ciala, mam 19 lat , bralam > Mrecilon i Microgynon ale byly skutki uboczne, teraz mam do wybory novynett > albo triminulet albo cilest, pomozcie! Czytajac cos takiego, wybaczcie, ale Wasi partnerzy nie jawia mi sie "aniolami" ... Odpowiedz Link Zgłoś