kredu 16.06.03, 23:32 Pierwszego dnia cyklu rozpoczęłam zażywanie tabletek antykoncepcyjnych Minisiston, czy w pierwszym miesiącu zażywania jestem zabezpieczona przed ciążą, czy istnieje ryzyko zapłodnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: minisiston 17.06.03, 09:42 a przeczytalas ulotke? na pewno na ulotce jest to wyjasnione tak jestes zabezpieczona w pierwszym cyklu jesli wzielas pierwsza tabletke w pierwszym dniu krwawienia /cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
ataner34 Re: minisiston 17.06.03, 12:04 nie znam co prawda tych tabletek, ale skoro je bierzesz według ulotki to jestes zabezpieczona od pierwszego cyklu.ale wiesz co? ja czekałam dwa cykle zanim się zdecydowałam na współżycie zabezpieczając się tylko tabletkami tak że rozumiem twoje obawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: minisiston 17.06.03, 15:54 zabezpiecza od pierwszej prawidłowo zażytej pigułki Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: minisiston 17.06.03, 20:32 Jeśli zaczęła Pani przyjmować lek w pierwszym dniu miesiaczki, to od pierwszej tabletki jest pani chroniona przed ciążą Odpowiedz Link Zgłoś