Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:42 mozna sie opalac na pocz brania o ile ma to znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;-) Re: nowynette a solarium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 19:47 nie moz sie op ani na pocz ani na konc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: nowynette a solarium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:37 A opalaj się i po 10 godzin dziennie tanorektyczko, tylko potem nie pytaj na forum uroda, co na przebarwienia po tabsach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki202 Re: nowynette a solarium? IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 20:45 Czy chodzi o wszystkie tabletki anty czy o jakieś konkretne? I czy zawsze pojawiają się przebarwienia, czy pojawiają się od razu, czy po jakimś czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: nowynette a solarium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:46 zawsze mozesz sprawdzic na własnej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: nowynette a solarium? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:53 Każda kobieta inaczej reaguje na hormony, czasem przebarwienia są od razu, czasem później.Koleżanka brała lata, ale dopiero w zeszłym roku dostała naprawdę paskudnych przebarwień, na któe nic nie pomaga. Po prostu przy tabsach - kremy z wysokim filtrem i raczej nie opalamy twarzy specjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: nowynette a solarium? IP: 81.210.48.* 10.07.07, 11:05 ja przez 1,5 roku bralam Diane35(leczniczo) teraz od pol roku Yasmin. Oczywiscie na solare nie chodze odkad biore tabletki. Ale ostatnio zauwazylam przebarwienia na skorze ponizej kącików ust. to nie sa wyrazne plamy, ale takie zaciemnienia, jakbym sie lekko ubrudzila. nie opalam sie, po prostu tylko wychodzilam na dwor bez filtra na twarz. czyli zero opalania, tylko po prostu jak wychodzilam z domu w lecie, to nie smarowalam twarzy filtrami. i teraz mam przebarwienia wokol ust, niefajnie to wyglada. takze jak ktos pisze o tabletkach i solarium to mnie zgroza i smiech pusty ogarniaja. co za glupota?... Odpowiedz Link Zgłoś
mg31 Re: nowynette a solarium? 10.07.07, 08:25 Brałam tabletki 12lat (z przerwą oczywiście na ciążę) i opalałam się również - zero przebarwień. Teraz odstawiłam pigułki, planujemy druga dzidzie ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: nowynette a solarium? IP: 81.210.48.* 10.07.07, 11:10 troszke odbiegne od tematu: ale apropos reakcji skory na slonce. jestem szatynka z dosyc jasna cera. pare lat temu zdazylo mi sie opalac posmaroiwawszy sie oliwka dla dzieci, czyli zero filtrow, ot zwykla glupota. oczywiscie wczesniej mialam lekko opalona skore, inaczej bym sie poparzyla. po tamtym opalaniu na oliwke dla dzieci mam dzis taka skora na dekolcie, ze wystarczy sie sie zdenerwuje, zmecze i juz dekolt jest jedną czerwoną plamą. ponadto jak sie przyjrzec, sa na nim takie pionowe kreseczki - zmarszczki. i ZADNE, najlepsze balsamy nic na to nie pomagaja. nie chce tu siac jakiejś słońcofobii, ale naprawde nalezy uważac. bo teraz jestescie pieknie opalone(nie przecze, ze opalenizna jest super i zazwyczaj dodaje urody), ale za pare lat moze sie okazac ze skora zle to przezyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: nowynette a solarium? IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.07, 20:33 Nie wiem co teraz o tym myśleć. Biorę tabsy i niedawno byłam pierwsz raz na solarium. Po przeczytaniu tego zaczęłam się trochę bać. Chciałabym być troszkę opalona ale nie chcę sobie zaszkodzić. Piszcie dziewczyny proszę czy chodzicie na solarim przy tabletkach i czy coś się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś