Gość: Wiki IP: *.21-152-Jagielonska.e-zabrze.pl 17.02.08, 18:20 Witam, Jestem po niedawnym zabiegu mastopexi. Chciałabym zasięgnąć porady jakie środki (kremy, maści) używać na zmiękczenie, wybielenie blizny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zuza Re: Blizny ??? 17.02.08, 18:34 Ja też jestem po i zaczęłam używać toinex ale jeszcze nie wiem czy działa.Wszystkie preparaty są mnie więcej podobne bo zawierają heparynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Blizny ??? IP: 91.104.101.* 18.02.08, 11:04 Cepan, dermatix, contratubex-żele popularniejsze. Plastry cica-care. Przede wszystkim należy pamiętać,że blizna może dojrzewać nawet i 2 lata i nie ma co liczyć na super szybkie cuda-piszę z własnego doświadczenia. No i mniej uwagi na bliznę zwracać. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: Blizny ??? 18.02.08, 17:03 a teraz to Ty nie wykazałeś/łaś się zabójczą wiedzą i świetną poradą... blizna dojrzewa 3 lata... capan i contratubex to dokładnie to samo tylko innej firmy i do niczego się nienadające maści... nikt z lekarzy, leczących blizny nacodzień już ich nie stosuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Blizny ??? IP: 91.104.114.* 19.02.08, 22:54 Wyskocz jeszcze z tekstem o dr H coś tam, dziwne bo cepan i contratubex lekarze dalej polecają-cytując twoje słowa- w zależności od blizny i potrzeb leczenia ....czy jak tam tpo twoja "mądra głowa" określiła. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysiatko1 Re: Blizny ??? 18.02.08, 15:33 najlepiej udaj się do specjalisty, który zajmuje się leczeniem blizn... jeżeli jesteś z wawy lub okolic to dr hofman (tel 604 968 265) od wielu wielu lat prowaedzi poradnię przeciwliznową i rewelacyjnymi efektami... leczenie trzeba dobrać indywidualnie do każdej blizny i nie powinno się tegoe robić na łaną reśkę bo nie osiągnie sie najlepszych możliwych efektów... Odpowiedz Link Zgłoś