Dodaj do ulubionych

akupunktura

IP: *.2.28.78.cable.sta.petrus.com.pl 09.06.08, 22:05
Czy ktos ma zasoba to doświadczenie i czy działa-prosze o
odpowiedz.Mam zawroty głowy problmey z kregoslupem i chce sie na nia
wybrac.
Obserwuj wątek
    • Gość: ;-) Re: akupunktura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 22:06
      Mam zawroty głowy problmey z kregoslupem i chce sie na nia
      > wybrac.

a z jakiego powodu masz te zawroty i problemy? czy jakiś lekarz zalecił ci taką
      kuracje, czy to samodzielna radosna twórczość?
      • Gość: jaka1 Re: akupunktura IP: *.2.28.78.cable.sta.petrus.com.pl 09.06.08, 22:35
        To chyba malo realne aby lekarz zalecił akupunkture.Sama o tym
        zdecydowalmam
        • murya Re: akupunktura 10.06.08, 00:45
          Witaj.Mieszkam w nl.Z podejsciem lekarzy do akupunktury jest roznie.Jeden bedzie
          Cie leczyl i powie,ze dobrze by bylo isc jeszcze do akupunkturzysty,inny skrzywi
          sie i powie ze nie warto tym sobie glowy zawracac.Ja,maz i syn chodzilismy do
          najslawniejszego akupunkturzysty w Holandii - Prof.dr.Sofyan Rangkuti.Jak
          trafisz na dobrego akupunkturzyste,to Ci pomoze.A nie kazdy jest dobry.Kilka
          razy w zastepstwie Rangkutiego robila mi akupunkture mloda Chinka.Nie dosyc,ze
          bardzo bolalo,nie samo uklucie ale przerazajacy prad przechodzacy przez nerwy
          (kiedy Rangkuti robil to bezbolesnie)to jeszcze pogorszylo sie moje
          samopoczucie.Przyszlam akurat z migrena,lezalam z iglami,ale glowa ciagle mnie
          bolala.Zapytalam,kiedy akupunktura zacznie dzialac,odpowiedziala,ze juz
          powinna.Wrocilam do pracy,glowa bolala mnie coraz bardziej,musialam sie zwolnic
          i isc do domu.Nigdy wiecej nie zgodzilam sie,zeby kto inny poza Rangkutim
          wkluwal mi igly.Bardzo pomogl mojemu mezowi wlasnie na kregoslup,a mojemu synowi
          na otylosc acupressura(syn byl maly,bal sie igiel)i ziolami.Ponadto wykonali
          badania,wyszlo doslownie wszystko - za niski poziom dopaminy,problemy z
          tarczyca,zaburzenia rownowagi.To bylo dawno,przerwalismy leczenie,bo 3 osoby w
          jednym czasie a ubezpieczenie nie pokrywalo calosci no a trzeba bylo z gory placic.
          Nie wiem,jak w Polsce z akupunktura,ale moze masz namiary na kogos
          dobrego,polecanego,wowczas warto sprobowac.Pozdrawiam.
        • murya Re: akupunktura 10.06.08, 00:47
          Akupunktura"To chyba malo realne aby lekarz zalecił akupunkture.Sama o tym
          zdecydowalmam"

Ja tez zadecydowalam sama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka