melania28 23.06.08, 16:07 Witajcie, czy któraś z Was brała Duphaston w dniach 11-25 d.cyklu aby zapobiec plamieniom? Czy to przyspieszyło nadejście miesiączki czy pojawiła się ona normalnie/ I jak wyglądała czy była taka jak zwykle?Mel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: Duphaston od 11d.c do 25 d.c IP: *.altec.pl 23.06.08, 20:22 Dzien dobry, Osobiście nie polecam Duphastonu. Tez dostałam go na plamienia - nawet nie zdążyłam listka wziąć, po 5 dniach stosowania dostałam bardzo obfity okres i ginekolog kazał mi go odstawić. Teraz będę brała też luteinę ale dopochwowo, moze podziała inaczej. Nie wiadomo, jak Duphaston podziała na Ciebie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Duphaston od 11d.c do 25 d.c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 13:15 Ja brałam duphastop przez pól roku. Początkow było lepeij, ale przy 4 opakowaniu znów to samo - okazało się że mam polip w macicy. Gin zmieniła mi duphaston na luteine - 3 tabletki dziennie i zobaczymy co dalej. Czy polip sie wchłonie czy nie. Na mnie duphaston okazał się za słaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Duphaston od 11d.c do 25 d.c IP: *.subscribers.sferia.net 27.06.08, 17:49 hej ja tez biorę duphaston okres dostaje zwykle 25-26 dnia mi pomaga Odpowiedz Link Zgłoś