Gość: pacjentka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.dyn.optonline.net 29.01.05, 23:04 Ginekolog MALGORZATA PYTKO - miala gabinet na Broniewskiego, nie wiem czy tam jeszcze jest. Przez kilka miesiecy skarzylam sie jej na bol jajnikow ktory tlumaczyla wylacznie jajeczkowaniem. Zmienilam lekarza i wyladowalam na trzy tygodnie na antybiotykach. Tym razem pomoglo. Dopiero u drugiego lekarza odkrylam, ze przed zapisaniem lekow hormonalnych Pytko powinna byla zlecic badanie hormonow - nigdy tego nie zrobila. Nie wspomne o badaniu piersi. Ginekolog ARCISZEWSKI - jest bardzo sympatyczny ale niestety niewiele w nim profesjonalizmu. Ma jakas manie na punkcie tabletek anytkoncepcyjnych - wciska je kazdemu. Nawet kobietom tuz po porodzie karmiacym piersia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Radowicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:00 Być może powinnam szanować osobę pełniącą funkcję publiczną, tym bardziej, że leczę się u niej prywatnie, a jednak myślę, że warto jest się dzielić informacjami nt. nieuczciwych lekarzy. ... Pan profesor jest wiecznie nieobecny, dzień przed terminem przekłada wizytę (czekam już od półtora miesiąca na kolejną), nie spieszy się z leczeniem (woli zgarnąć 170 zł za następną wizytę). Szydzi z innych lekarzy. Innej pacjentce podczas wizyty opowiedział tylko kawał, a następnie przypomniał jej o zapłaceniu. Koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: prof Radowicki przyjmuje w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaga Re: prof Radowicki przyjmuje w Warszawie IP: *.aster.pl 01.08.05, 13:23 Zgadzam się , jest okropny, chamski i do tego pazerny jak mało który lekarz! do tego zarozumiały i zadufany w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tharronka ŁÓDŹ Poszukuje opinii nt. dr NOWAKOWSKIEGO z WAM-u IP: *.devs.futuro.pl 31.01.05, 11:48 Poszukuje opinii nt. dr NOWAKOWSKIEGO z WAM-u. Słyszałam że to dobry lekarz, może ktoś wie coś na jego temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraków Marta ostrzezenie IP: 81.186.225.* 01.02.05, 19:09 Chciałabym przestrzec wszytskie panie przed klinika na ul.Królowej Jadwigi w krakowie.znam kilkoro dzieci ktore na skutek komplikacji przy porodzie i braku dobrego sprzetu maja teraz duze problemy zdrowtne.Mzoe i sa tak łądne pokoje i skorzane kanapy ale to nic nie znaczy w porownaiu ze zdrowiem dziecka.jelsi cos sie dzieje nie ma tam wystarczajacego sprzetu.a co do Klimków to obaj sa tacy sami jak najwiecej kasy zeby było za co na nartach w Alpach jezdzic.! pozadrwaim Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 02.02.05, 04:21 Tychy:Bardzo nie polecam dr Gware[chociaz wiem ze ogolnie ma dobra opinie to ja przez niego stracilabym moj najwiekszy skarb-mojego syna!!!!!!!!!]Jesli ktoras z Was chce poznac szczegoly chetnie odpisze[eklerka31@yahoo.com ]ze,ze chodzilo o toxoplazmoze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.rybnet.pl 22.02.05, 21:30 Rybnil-dr Grochowicz!-uciekaj jak możesz.Lekarz pomylił się z zawodem,ma stary sprxzęt,którego nie potrafi czytać,dzięki temu panu straciłam dziecko.wg niego wszystko było ok,wycinał mi nadżerkę,leczył i nie widział 3miesięcznej ciąży,póżniej gratulował,a niestety chodziłam parę tygodni z płodem obumarłym.Dziewczyny ratujcie się bo nie byłam jedyna.Pan ten skończył karierę w szpitalu i teraz przyjmuje na Nowinach-nie dajcie się!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalist55 RADOM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:12 DR HEJNAR-SZCZERBINSKA.ZAWIODLAM SIE NA NIEJ JUZ NIE PIERWSZY RAZ! WIDAC ZE CHODZ JEJ TYLKO O NABICIE JAK NAJWIEKSZEJ KASY. W OGOLE NIE PRZEJMUJE SIE PACJENTKA I JEJ DOLEGLIWOSCIAMI! POZA TYM NIEMILA, NIE POLECAM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: RADOM IP: *.udn.pl 22.12.05, 21:21 Ja początkowo w pierwszej ciąży - zresztą poronionej - chodziłam do dr. Anannicza. Był wspaniały, nawet mój mąż się nim zachwycał. Ale już wtedy zaczęłam zauważać braki: np. jakiejkolwiek karty pacjentki (za każdym razem musiałam opisywać swój problem, a to naprawdę bolesne opowiadać o poronieniu nie wiadomo czym spowodowanym). Kiedy poszłam na wizytę w czerwcu 2005, okazało się, ze pan doktor już od kilku miesięcy zapisuje pacjentki co 15 min. Katastrofa. Nie wyrabia się z niczym. Tak bardzo chciałabym go pochwalić, bo to przemiły lekarz, kompetentny. Szkoda, ze tak bardzo zaczęlo mu zależeć na kasie. Odpowiedz Link Zgłoś
fittney BIAŁYSTOK-!!! ROGOŚ!!! 02.02.05, 15:32 JEŻELI JESTEŚCIE W CIĄŻY NIE IDŹCIE DO NIEJ!!! JA PRZEZ CAŁĄ CIĄŻĘ NIC OD NIEJ SIĘ NIE DOWIEDZIAŁAM,CO MOŻNA, CZEGO NIE,NIE POTRAFIŁA NA USG NAWET OKREŚLIĆ PŁCI MALUSZKA!!! NIE WPISAŁA ŻADNEGO WYNIKU USG DO KARTY CIĄŻY PRZEZ CO PRZELEŻAŁAM 2 TYGODNIE NA PATOLOGII,POZA TYM NIGDY NIE OTRZYMAŁAM ANI JEDNEGO ZDJĘCIA Z USG MOJEJ FASOLKI.A KIEDY JEJ ZWRÓCIŁAM O TYM UWAGĘ STWIERDZIŁA ŻE WYNIK PIERWSZEGO USG DO NICZEGO NIE JEST POTRZEBNY!!! A W MOIM PRZYPADKU TYLKO TO USG WYLICZYŁO DOKŁADNY TERMIN PORODU.wG.OM-12.10 A WG.TEGO USG BYŁO NA 04.11,WYNIKIEM TEGO BYŁA PODWÓJNA INDUKCJA I STRASZNE MĘCZARNIE POZA TYM WCZEŚNIEJ JAK CHODZIŁAM DO NIEJ WYPISYWAĆ TABLETKI TO WYPISYWAŁA MI BEZ MRUGNIĘCIA OKIEM,BEZ ŻADNEGO BADANIA PRZEZ 3 LATA POZA TYM PO POŁOGU POWINNA MNIE ZBADAĆ,CZY WSZYSTKO JEST OK,JA ZASZŁAM DOPIERO W 3 MIESIĄCE PO PORODZIE BO WCZEŚNIEJ NIE MIAŁAM JAK,A ONA ZAPYTAŁA CZY MAM OKRES BO JAK NIE TO NIE TRZEBA MNIE BADAĆ!!! OMIJAJCIE JĄ Z DALEKA,NO CHYBA ŻE KTÓRAŚ POTRZEBUJE TABLETKI BEZ BADANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: BIAŁYSTOK-!!! ROGOŚ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 18:20 Hej, a o kim piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bazia85r KNURÓW! 02.02.05, 22:30 Nie polecam dr Owczarka, który przyjmuje w przychodzi Sanvita w Knurowie. Byłam u niego kilka razy i po pierwsze: żeby się do niego dostać trzeba czekać kupe czasu, nie robi dokładnego wywiadu, chciał leczyć mi nadżerkę robiąc tzw. wypalankę (co jest nieodpowiednie w przypadku, gdy się jeszcze nie rodziło, bo uszkodzona zostaje macica i płód może się źle rozwijać), poza tym odniosłam wrażenie jakby mnie krytykował, nie jest miły. Nie wiem może dla młodych kobiet tylko taki jest, bo sądząc po tłumach jakie do niego walą można odnieść wrażenie, że jest naprawdę kompetentny. Kto wie... może woli starsze kobiety. Młodym dziewczynom go nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciela Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-PRZEMYŚL 02.02.05, 23:46 szukałam w tematach miasta Przemyśl i nie znalazłam. Czy może ktoś mógłby coś napisać o lekarzach w Przemyslu. Mieszkam tu od jakiegś czasu i jestem bardzo zainteresowana tym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka1528 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-PRZEMYŚL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 18:01 ja szczerze polecam dr. D Fudali, nie licz ze przyjedzie do porodu, z tego co wiem nikt nie przyjezdza...chyba ze polozna! pani Fudali jest kompetentna i zyczliwa, przynajmniej dla mnie taka byla, zawsze odpowiada na wszystkie pytania, jest zainteresowana zdrowiem dziecka, ktorego ciaze prowadzila!! swiadczyc o tym mogo zdjecia dzieci w jej gabinecie! Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Potiwerdzam !! Fudali w porządku !!! Przemyśl 13.12.05, 00:11 Powinnam to napisac na liście białej, ale skoro juztu pojawil się Pzremyśl i pani doktor to sie dołaczę .. Sama byłam zaskoczona, pochodze z wielkiego miasta i z barzdo wieloma gionekologami (w tym ze stopniem profesora) mialam stycznośc. U mnie w poprzednim miejscu zamieszkania opiekowała się mną moja ciotka, kuzynka Taty. Jka się pzreprowadzilam tutaj dr Fudali poleciła mi ko.eżanka. Umówilam się telefonicznie na wizytę, byla w stresie, bo mialam barzdo ocny ból piersi i jeszcze przeprowadzkę na głowie . Troszke trzeba było czekac ponad umowioną gozdine (z kwadrans). Lekarka mila, przyjacielska, nie śpieszaca się. Przeprowadziła ze mną bardzo dokladny wywiad, zbadała mi piersi (był wysięk), badania nie było bo mialam akurat mieiaczkę. Dala m skierowanie na usg piersi - u niej jest tylko zwykle usg (byłamprywatnie, a wiec płatne) do bodajże dr Sarzyńskiego (pzryjmuje w pzrychodni na grunwaldzkiej) i umowilysmy wizyte zaraz po badaniu usg piersi. Zapłacilam za te qwizyte zgodnie z taryfikatorem p. dr 60 zeta. Następnie przyszłam za tydzień, zbadala mnie, pobrala cytologie i zrobila usg. Okazało się, ze mam zapalenie jajnika i z tego zapalenie piersi Dała mi antybiotyk. Zauważylam,,z e na wywiadzie odalam jej informacje o uczuleniu na pewną grupę antybiotykow , miała to zapisane na czewono i od azu wypisując uspokoiła mnie, ze antybiotyk jest z innej gupy, bez mojego zapytania (dbam o to, bo moje uczulenie jest powalające). Ta wizyta okazała sie być bezpłatna ! "Przeciez na poprzednuej tylko rozmawialysmy i dalam pani skierowanie, za co ma pani zapącic?" Byłam szczerze zaskoczona, bo u siebie placilam nawet wizyte "eceptowa", jeśli ma sie ozumiec nie byłam u ciotki Kolejna wizyta za 2 tygodnie - badanie, usg, badanie piesi (ból ustąpil całkowicie po lekach i masci) wynik z cytologii dla mnie (p. d pzepisała sobie podobnie jak opis wyniku usg piesi do mojej katy). Stwiedziła, ze już jest w porządku. ozmwaialyśmy o ewentualnym przygotowaniu do ciaży (w sferze badziej pzrysżłościowej) i tyle. Ta wizyta okazala się ROWNIEZ BEZPŁATNA!!!!! A następna zostala zaplanowana za pół oku ! "Ozcywiscie jesli pani nie bezfei mieć żadnych dolegliwości, nie zapragnie wzceśnuiej planowac ciąży itede". Napawdę bylam mile zaskoczona !! Niew iem jak prowadzi ciążę i tu się nie wypowiem, ale na pewno nie chciala mnie obedrzec z kasy .. Pełny dostepny u niej zesatw badań podstawowych i 3 wizyty kosztowaly 60 zł! Niemożebnie mało, jak na moje doświadzcenia Z moich doswiadzceń wynika, ze to ok lekarka Ja bym poleciła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowana Re: Kraków IP: 193.193.85.* 03.02.05, 15:06 Przestrzegam przed panią Kisielewską Katarzyną!!! Z pozoru miła, ale w gruncie rzeczy pacjentki jej nie obchodzą, zwłąszcza jeśli przychodzą na bezpłatne wizyty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jana111 Re: Kraków 20.10.05, 20:17 Nie zgadzam się. 1. Chodzę do niej od 4-5 lat (co samo w sobie świadczy o tym, że jestem zadowolona) 2. Na wizycie prywatnej byłam chyba 2 razy, róznica między prywatną a tą z NFZ taka, że trzeba zapłacić, żadna inna. 3. Długo się czeka (więc staram się rejestrować jako pierwsza), bo każe przychodzić z wynikami badań albo na cytologię bez rejestrowania się. Na cytologię z reguły przychodziłam kiedy przyjmowała poza NFZ- dużo mniejsza kolejka, a płaci się tylko za cytologię, nie za wizytę. 4. Długo się czeka tez dlatego, że mało której pacjentce pani doktor poświęca przewidziane 15 minut- ostatnio spędziłam w gabinecie chyba 40. 5. W zeszłym roku miałam powazne problemy, akurat wyjeżdżała na urlop, więc dostałam nr komórki z poleceniem zadzwonienia, żeby wiedzieć co dalej robić. 6. A teraz szczęśliwie jestem w ciąży, niestety trochę problemów przy tym jest, więc jak coś się dzieje mam dzwonić. 7. Przy wizycie okazuje się, ze lepiej ode mnie pamięta jakie dodatkowe badania powinnam zrobić- zanim jeszcze otworzy kartę. 8. Niestety przestaje przyjmować w Cor-vicie na NFZ, poleciła mi lekarkę do której mogę się przenieść, a dopiero na moje pytanie, gdzie mogę chodzić do niej dalej. 9. Można to nazwisko znaleźć na liście dobrych ginekologów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan [...] IP: *.wojnicz.sdi.tpnet.pl 04.02.05, 07:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzuna Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 04.02.05, 11:40 Nie polecam dr Puszyńskiej,niekturzy ja chwalą ,ale nie ja,w gabinecie czuje sie jak intruz a do tego te kpiące uśmieszki,pierwsza moja wizyta była straszna,pomijając to że okazało sie ze jestem w ciąży,pani dr.traktowała mnie jak jakąś conajmniej ograniczoną,przepisano mi jakies leki,na pytanie co to dokładnie jest powiedziano mi ze czasem organizm odrzuca ciaże i to tak na wszelki wypadek(pomyślałam co za bzdura,przecież znam sie troche na medycynie ale głupszego stwierdzenia nie słyszałam bo przecież nie daje sie leków tak na wszelki wypadek),pózniej skonsultowałam to z innym lekarzem i okazało sie ze ciąża jest zagrozona z pewnych powodów i zostało mi to dokładnie wyjasnione. Pozatym regularna wizyta w ciazy zazwyczaj polega na tym,że zazwyczaj jest wizyta u położnej a ona stwierdza czy lekarz musi badać czy tez nie.innych rzeczy które mnie kłują w oczy już nie wspomne,dodam jeszcze to ze owa pani masowo przepisuje tabletki antykoncepcyjne bez badan i oczywiście zaraz po ciązy stwierdza ze trzeba coś brać zeby nie zajść(a co ją to obchodzi,jak bym miała i tuzin dzieci to nie jest jej sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzuna Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Gryfino 04.02.05, 12:21 zuzuna napisała: > Nie polecam dr Puszyńskiej,niekturzy ja chwalą ,ale nie ja,w gabinecie czuje > sie jak intruz a do tego te kpiące uśmieszki,pierwsza moja wizyta była > straszna,pomijając to że okazało sie ze jestem w ciąży,pani dr.traktowała mnie > jak jakąś conajmniej ograniczoną,przepisano mi jakies leki,na pytanie co to > dokładnie jest powiedziano mi ze czasem organizm odrzuca ciaże i to tak na > wszelki wypadek(pomyślałam co za bzdura,przecież znam sie troche na medycynie > ale głupszego stwierdzenia nie słyszałam bo przecież nie daje sie leków tak na > wszelki wypadek),pózniej skonsultowałam to z innym lekarzem i okazało sie ze > ciąża jest zagrozona z pewnych powodów i zostało mi to dokładnie wyjasnione. > Pozatym regularna wizyta w ciazy zazwyczaj polega na tym,że zazwyczaj jest > wizyta u położnej a ona stwierdza czy lekarz musi badać czy tez nie.innych > rzeczy które mnie kłują w oczy już nie wspomne,dodam jeszcze to ze owa pani > masowo przepisuje tabletki antykoncepcyjne bez badan i oczywiście zaraz po > ciązy stwierdza ze trzeba coś brać zeby nie zajść(a co ją to obchodzi,jak bym > miała i tuzin dzieci to nie jest jej sprawa) zapomniałm dodać,że owa pani przyjmuje w Gryfinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawałcz Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.pl / 213.17.223.* 04.02.05, 14:37 w wałczu jest lekarz co ma ręke 1 5 razy większą niż normalny facet nazywa sie dr. Horębała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgoś SIERADZ LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:59 dr Domagała - znieczulica...ale sam nie stosuje odpowiednich znieczuleń , które powinien użyć przy zabiegach. dr Wydłuba - pamiętaj droga pacjentko zanim cokolwiek z Tobą zrobi musisz zapamiętać jego "szanowne" nazwisko, poza tym nie wie czym zajmuje się psycholog...bo "niewygodne" pacjentki odsyła do psychiatry. Patrzy z góry na Ciebie i Twój problem ginekologiczny, ale ma skrzywione (często zmieniające się) spojrzenie, może przeszkadza mu rzadko przycinany "srebrny wąs". dr Balińska - najlepsza w układaniu fryzur..niestety dla dobra pacjentek powinna zostać fryzjerką, chociaż... (włosy źle przycięte odrosną) Polecam dr S. Graczyka - właściwy człowiek na właściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
bazancica Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 06.02.05, 14:14 dr.grazyna karas z praktyki lekarzy rodzinnych"zdrowie"w sosnowcu. Odpowiedz Link Zgłoś
uszka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Kraków-narutowicz 08.02.05, 07:15 hej, a ja mam rodzic w narutowiczu. A tymczasem tam byla ta afera z peknieta tetnica. Nie wiecie kto prowadzil ta ciaze? Kogo tam unikac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMI2003 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Kraków-narutowicz IP: *.76.classcom.pl 22.02.05, 16:26 DR. MIROWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Kraków-narutowicz IP: *.76.classcom.pl 22.02.05, 16:27 mirowski Odpowiedz Link Zgłoś
ami2003 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Kraków-narutowicz 22.02.05, 16:38 mirowski, bezczelny i niekompetentny olewający pacjentki że tak powiem lekarz, nie zdziwiłabym się jak by miał cos z tym wspólnego, zresztą potraktował mnie jak gó..arę, gdyby nie reakcja męża to odesłał by mnie z bolącym jajnikiem do domu(i tak składam na niego skargę).badał mnie przy jakimś młodym studenciku, okropne to było czułam się strasznie zażenowana, mimo tego ze już rodziłam i byłam tysiące razy u innych ginekologów. wejdż sobie na forum prywatne- dziecko i przeczytaj list "mamusie z krakowa" ,tam się dowiesz ze porod w narutowiczu to wielkie ryzyko, gorąco przestrzegam przed narutowiczem i "dr"mirowskim.- Odpowiedz Link Zgłoś
rybka244 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Kraków-narutowicz 12.03.05, 13:01 CZY może wiecie coś na temat dr.Urszuli Sedzimir z narutowicza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Kraków-narutowicz IP: *.ists.pl / *.ists.pl 14.03.05, 09:00 Glanowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Kraków-narutowicz IP: *.krakvet.pl 22.06.05, 12:55 Strasznie dużo tych złych lekarzy w Narutowiczu. A czy wiecie coś może na temat Marka Michalskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki to była pęknięta tchawica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:45 a pisa;i o tym na krakowskich stronach gazety: miasta.gazeta.pl/krakow/1,39245,2505050.html Odpowiedz Link Zgłoś
amberka Toruń 08.02.05, 09:32 Nie polecam dr Rzypa z przychodni na Uniwersyteckiej. Moim zdaniem w ogole nie zna sie na rzeczy, a o badania musialam sie prosic sama... Zrezygnowalam z niego bez wahania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
esk16 Piaseczno pod Warszawą 08.02.05, 11:07 doktor BUTKIEWICZ- oprocz panstwowej posadki ma tez praktyke prywatna jest oblesny, robi jakies aluzje podczas wizyty, glupio i tendencyjnie zartuje; nadzerke i zapalenie pochwy chcial leczyc u siebie bo w panstwowej przychodni brak mu warunkow, hehehe mialam byc leczona tylko ja- koszt ok 300 zl i moglabym sie tak leczyc do usranej smierci bo niczego nie przepisal dla mojego chlopaka aha- bole jajnikow maja mi przejsc po pierwszej ciazy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunday_Caramel WARSZAWA : Dr Niemoczynski z Consillium IP: 81.185.194.* 08.02.05, 11:22 Dr Niemoczynski z Consillium. Niby ginekolog XXI wieku i profesjonalista - elegancki garniturek, laptopik i opalenizna z cieplych krajow. Traktuje pacjentke z wyzszoscia, ironizuje. Kiedys wysmiewal sie z mojego meza ze nie przepada za seksem podczas okresu : "Hehe, no jak to NIE LUBI???? Prosze - jaki esteta!" A jako metode antykoncepcji polecil mi zupelnie powaznie - uwaga - STOSUNEK PRZERYWANY ! Zapytalam ze zgroza : -Panie doktorze, pan chyba zartuje?" Dr: -Nie, mowie absolutnie powaznie - uwazam ze to bardzo niedoceniana metoda. Ja: -Ale nie stuprocentowa i pan doktor o tym doskonale wie. Dr beztrosko : -Ojej, no to co sie stanie? No to bedzie pani miala dzidziusia! Jaziekuje bardzo, ale my mamy juz dwoje dzieci ! Drjej, no to bedzie trzecie! - przeciez stac Panstwa na trzecie.... Zgroza bierze. Wiecej do niego nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WARSZAWA : Dr Niemoczynski z Consillium IP: 217.11.133.* 15.09.05, 09:58 Czy to ten sam lekarz, który jest na pierwszym miejscu "białej listy" dobrych ginekologów???? cyt. Jaroslaw Niemoczynski .Uwazam ze to najlepszy ginekolog w Warszawie i nie tylko... -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karynk Ostrołęka IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 08.02.05, 12:35 Podpowiedzcie coś na temat ostrołeckich ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renuszka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:39 LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW - KRAKÓW dr Leszczyńska ze szpitala im. Rydygiera w Krakowie, nie potrafiła rozpoznać raka, jeszcze 6 miesięcy leczenia u niej i byłabym na tamtym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.pl / 80.48.163.* 08.02.05, 13:14 Jakub wieczorek z piekar jest bardzo zły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathy WARSZAWA IP: *.cskmswia.pl 08.02.05, 14:25 dr n. med. Tadeusz Hataś - specjalista ginekolog-położnik POLIKLINIKACSK MSWiA na ul. sandomierskiej. Swego czasu potraktował mnie w sposób okropny. Byłam młodą dziewczyną - nie miałam jeszcze 20 lat, za to potęrzne problemy hormonalne. I własnie z powodu rozregulowania hormonalnego zatrzymał mi się okres. Mimo badania, mimo wyników analizy krwi i mimo moich tłumaczeń ten pan nakazał mi kategorycznie zrobić test ciążowy, i przyjść za miesiąc- bo on teraz idzie na urlop i nie zacznie mnie leczyć... Myślałam, ze wybuchnę jak bomba - kobiety, które znają "problem" hormonów - zrozumieją... Odpowiedz Link Zgłoś
murziczek2 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 10.02.05, 12:12 Odradzam P.doktora Jacka Boja.pracuje w szpitalu na Inflanckiej w Warszawie,prywatnie przyjmuje na Andersa.Robi tez u siebie w gabinecie usg,ale z niego nic nie wynika...bo p.doktor nie zna się na diagnostyce a poza tym ma bardzo słaby sprzęt. trafiłam do Niego po pierwszym poornieniu,pod Jego opieką przytrafily mi się dwa kolejne.Pan doktor nie robil zadnych badań,twierdzil,ze to natura i kazal nosić niemowlaki na rękach,zebym się odblokowala....potem przytrafiło mi się jeszcze jedno poronienie.Pozniej trafiłam do innej lekarki,która właściwie bez zadnych badań stwierdzila niedobór hormonalny.Wysłała mnie na ogromną ilość badań,w tym profesjonalne usg.Badania hormonalne potwierdziły Jej diagnozę i dzięki Pani doktor mam teraz ponad połtoraroczną córeczkę .Natomaist o tamtym człowieku chciałabym zapomnieć,ale nie mogę,za bardzo mnie skrzywdził.Albo był niedouczony,bo inny lekarz od razu rozpoznał objawy,albo nei zalezało mu na tym,abym miała dziecko.Pacjentka,która stara się o dziecko płaci więcej niz ta ,która juz ma....Wyciągnął od nas bardzo duzo pieniędzy,bywalo,ze kazal mi do siebie przychodzić dwa razy w tygodniu.Teraz widzę,ze byłam naiwna,ale wtedy wierzyłam mu,poza tym wierzyłam,ze prywatny lekarz zaopiekuje się mną lepiej niz państwowy. Pozdrawiam murziczek2 Odpowiedz Link Zgłoś
girl_named_mad Re: WODZISŁAW ŚLĄSKI 10.02.05, 21:49 dr RUTKOWSKI - przyjmuje prywatnie w Wodzisławiu Śląskim. Polecany, bo bez problemów wypisuje recepty na pigułki antykoncepcyjne dla młodych dziewczyn. Kilka lat temu też został mi polecony. Dziś strasznie tego żałuję !! Oczywiście receptę dostałam bez problemu, bez badań, bez niczego. Aha, badania u tego pana doktora ograniczają się do wsadzenia palca do pochwy i stwierdzeniu, że wszystko jest ok. Chodziłam do niego przez 2 lata. Ok rok temu poszłam do innego lakarza, którego mogę polecić każdej kobiecie z Wodzisławia - dr WOJCIECH KLUSZCZYK. Okazało się, że mam taką olbrzymią nadżerkę, że jeszcze jej nie wyleczyłam do tej pory. Mogę podziękować dr RUTKOWSKIEMU za 'wszystko ok' !! DR RUTKOWSKI pracuj na codzień w szpitalu w Rydułtowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: WODZISŁAW ŚLĄSKI IP: 195.205.32.* 14.09.05, 00:19 Śmieszna jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malaguena1 Wesoła - dozywotni etat dr Grzegdali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 22:29 Dr Grzegdala - pan ok. 80tki, tak prowadził ciążę mojej młodziutkiej córki, że kilkukrotne przekroczenie ilości leukocytów uznał za prawidłowe. Córka przez pół roku prawie skarżyła się na bóle w podbrzuszu , była kilka miesięcy po operacji ginekologicznej - usunięcie narośli i części jajnika. Beztroska pana doktora skończyła się na cięzkim zagrożeniu życia mojej córki i jej dziecka; dziecko urodziło się w 32 tygodniu ciąży, po cesarskim cięciu , spędziło 3 tyg. w inkubatorze; rok po urodzeni ustwierdzono u dziecka padaczkę. A pan doktor na pytanie dlaczego nie dał córce skierowania do szpitala z takimi wynikami - stwierdził, że córka powinna wiedzieć co robi jeśli zaszła w ciążę.... Czy w tym wieku lekarz jeszcze powinien przyjmować w przychodni państwowej? I jak to się ma do bezrobocia? Abstrahując od jego zdolności percepcji w tym wieku - według mnie miejsce pracy powinien zwolnić, a sam , jeśli mu za mało emerytury prowadzić prawatną praktykę - wtedy pacjentki zweryfikowałyby same jego zdolności. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara79 Katowice 13.02.05, 17:50 dr Wilczek przyjmuje na ul. Poleskiej, nie zauważyła że mam okropny stan zapalny całej prawej strony (cytuję "ja tu nic nie widzę"), co doprowadziło że moje leczenie u innego lekarza trwało rok ale i tak skończyło się na niepłodności. Uciekajcie od niej!!! Odpowiedz Link Zgłoś