Gość: ona IP: *.lanet.net.pl 02.10.08, 16:31 Znacie moze jakas masc/krem na szybsze gojenie sie siniaków? Niestety u mnie ich zanikanie trwa dlugimi tygodniami. pozdrawiam O. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewaq Re: Co na siniaki? IP: 217.98.20.* 02.10.08, 20:05 Lioton 1000, masc z kasztanowcem chyba tez. Ale lioton u mnie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Co na siniaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 10:33 Zmiana partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: Co na siniaki? 03.10.08, 12:26 Na siniaki najlepszy jest opatrunek z białka kurzego.To sprawdzony sposób naszych babć. Białko ubite na pianę. Jeśli siniaki powstają z byle powodu, prawie żaden uraz a wielki siniec, podaje się wtedy witaminę PP i rutinoscorbin - wzmacniają przepustowość naczyń krwionośnych. Polecam również żywokost lekarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Co na siniaki? IP: *.lanet.net.pl 04.10.08, 02:12 dzieki za odpowiedzi. wyprobuje wszystkiego, bo mam potwornego siniaka na nodze, a za 2 tygodnie mam wielkie wydarzenie (slub w rodzinie) i chce zalozyc sukienke i niekoniecznie rajstopy 80 DEN Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Co na siniaki? 04.10.08, 13:12 Lioton1000 - ja wlasnie sobie w ciagu kilku dni wyleczylam ogromnego siniaka na kolanie. Odpowiedz Link Zgłoś