frycia2 14.11.08, 10:25 co kobieta powinna jeść zaraz po urodzeniu dziecka?Czy powinna pic tran jeżeli karmi piersią? Może powinna wykonywać jakieś specjalne ćwiczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: po ciąży 14.11.08, 13:01 O rety.. temat rzeka. Poszukaj na stronach o ciazy - znajdziesz setki artykułów o tym. Tran przy karmieniu piersia? Nie, pierwsze slysze. Lepiej nic "aptecznego" poza witaminami dla karmiacej matki nie zazywac. Odpowiedz Link Zgłoś
lotka-1 Re: po ciąży 17.11.08, 11:11 a ja właśnie słyszałam, że mamy karmiące piersią mogą pić. Moja koleżanka pije cytrynowego mollersa a już 2 miesiące karmi piersią. Oczywiście to za zgodą lekarza. przecież dzięki temu dziecko się uodparnia, wzmacnia, lrpiej rozwija się jego układ krążenia, mózg, wzrok. Ja uważam, że dobrze to pić. Odpowiedz Link Zgłoś
0_kuna13 Re: po ciąży 29.12.08, 14:52 Ja piłam przez dwa miesiące ten co ty ale owocowy, całkiem smaczny, jak syropek dla dzieci. I znowu chyba zacznę pić (wolę płynny), bo coś zaczyna mnie łapać, a nie chcę chorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janina.130 Re: po ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 13:43 ja piłam mollersa przez cały okres ciąży. Dzieciątko troche podrosnie i tez bedę Mu podawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nothin'special Re: po ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 10:36 jak lekarz pozwoli to chyba może pić tran. Ale dziecku podobno też można dawać...?? ja tak słyszałam przynajmniej. Najlepiej taki owocowy, może być z tego dorsza. A tak z ciekawości, to czy inne trany też mają w swojej ofercie trany smakowe czy tylko mollers?? Odpowiedz Link Zgłoś
anjolka77 Re: po ciąży 26.03.09, 12:16 Jak chce pić tran to chyba powinna się swojego lekarza zapytać czy może. Ja jak byłam w ciąży to piłam na sam koniec, to dobrze na rozwój dziecka działa Odpowiedz Link Zgłoś