Dodaj do ulubionych

Do Pań które usunęły macicę bardz dawno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 12:14
Mam pytanie do Pań, które usunęły macicę kilka miesięcy a nawet
klika lat temu. Jak Wasze samopoczucie? Czy tyjecie? Czy macie
problemy z pęcherzem? Jak Wasze życie seksualne?
Dziękuję za wszelkie odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • poczesia Re: Do Pań które usunęły macicę bardz dawno 13.02.09, 17:56
      Jestem podtyta,przy kichaniu popuszczam i libido do kitu....
      • Gość: smutna_k Re: Do Pań które usunęły macicę bardz dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 13:08
        Bardzo mi przykro.
        Czy jest jeszcze jakaś Pani po takiej operacji?
    • koma8 Re: Do Pań które usunęły macicę bardz dawno 16.02.09, 21:33
      Operacja ponad 5 lat temu. Nie utyłam, samopoczucie ok (gdy nic nie
      boli). Od początku mam problemy z pęcherzem, potem doszły jelita.
      • kasia2343o Re: Do Pań które usunęły macicę bardz dawno 15.06.22, 08:30
        Witam proszę o wypełnienie ankiety wpływ usunięcia macicy na satysfakcję seksualną kobiet. Jestem studentką drugiego roku studiów magisterskich na kierunku Położnictwo i ankieta jest mi potrzebna do napisania pracy magisterskiej. Wklejam link docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOVqj0sHzzxYn5kA0JSaMC1NSycR6gmn01viBTraFKy-XNaQ/viewform
      • kasia2343o Re: Do Pań które usunęły macicę bardz dawno 15.06.22, 08:32
        Witam serdecznie bardzo proszę o wypełnienie ankiety. Wpływ usunięcia macicy na satysfakcję seksualną kobiet. Jestem studentką drugiego roku studiów magisterskich na kierunku Położnictwo. Ankieta jest całkowicie dobrowolna i anonimowa potrzebna jest mi do napisania pracy magisterskiej. Bardzo dziękuję za poświęcony czas. Wklejam link docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOVqj0sHzzxYn5kA0JSaMC1NSycR6gmn01viBTraFKy-XNaQ/viewform
    • Gość: Ewa49,5 Re: Do Pań które usunęły macicę bardzo dawno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 21:59
      Ponad 5 lat. Wydaje mi się, że przytyłam od hormonów (plastry), puchły mi nogi i mam migrenowe bóle głowy. Od pół roku przestałam stosować plastry, bo nie mogłam sobie dać rady z migrenami. Schudłam do wagi
      przed operacją, nogi mi nie puchną, ale głowa nadal boli.
      Życie seksualne do bani... a o co chodzi z tym pęcherzem?
      Pozdrawiam
      • kasia2343o Re: Do Pań które usunęły macicę bardzo dawno 15.06.22, 08:31
        Witam serdecznie proszę o wypełnienie ankiety wpływ usunięcia macicy na satysfakcję seksualną kobiet. Jestem studentką drugiego roku studiów magisterskich na kierunku Położnictwo. Ankieta jest całkowicie dobrowolna i anonimowa potrzebna jest mi do napisania pracy magisterskiej. Z góry dziękuję. Wklejam link docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOVqj0sHzzxYn5kA0JSaMC1NSycR6gmn01viBTraFKy-XNaQ/viewform

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka