klimkabb 10.12.09, 17:39 Czy płatki owsiane błyskawiczne na śniadanie gotowane kilka minut na mleku (5 lyzek, bez cukru) to dobry pomysł na śniadanie? Górskie mniej mi smakują. Jestem kobietą i ważę ponad 90kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciekleo Re: Płatki owsiane 10.12.09, 18:17 Jesli jestes koniem to owszem - to dobry pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
little.satan.helper Re: Płatki owsiane 18.01.10, 12:11 Jest to bardzo dobry pomysł na śniadanie chociaż mleko zamieniłbym na wodę, ale wiele osób tego nie robi, ponieważ nie potrafi później tego zjeść ;) osobiście dorzucam do tego rodzynki lub jakieś inne suszone owoce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ajandgeo Re: Płatki owsiane 18.01.10, 13:27 Dlaczego blyskawiczne? Sa mniej wartosciowe od gorskich,ale na pewno to dobry pomysl,ale lepiej zrezygnuj z mleka, jesli z woda i utartymi jablkami ci nie smakuja to sprobuj dodac mleko migdalowe a czasem ( nie za czesto sojowe).Platki sa super. Odpowiedz Link Zgłoś
astro_glide Re: Płatki owsiane 20.01.10, 03:47 Zdecydowanie nie dobry pomysl na sniadanie . Odpowiedz Link Zgłoś
basiasiama Re: Płatki owsiane 25.01.10, 04:07 dla mnie bardzo dobry. szukam zawsze grubych platkow i zawsze zostawiam je na noc namoczone w kilku lyzkach wody z dodatkiem soku z cytryny. sa znacznie bardziej latwostrawne zarowno na surowo z dodatkiem jablka, orzechow, lyzki jogurtu albo ugotowane krotko z podobnymi dodatkami.... super dodatkiem jest swiezo zmielona lyzka siemienia lnianego. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
aborcyjnokoncepcyjnalustracja płatki 25.01.10, 19:27 Płatki mieszane (owsiane, jęczmienne, kukurydziane, pszenne, orkiszowe, amarantusowe, kokosowe...), plus wcześniej namoczone rodzynki, plus pokrojony banan, plus sok owocowy (najlepiej świeży) - to jest to. * Mogą być tylko płatki, plus sok owocowy, albo tylko woda * Nie powinno być mleka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: Płatki owsiane 26.01.10, 12:37 Tak,owsianeczka to dobry pomysł,sama często jem Odpowiedz Link Zgłoś