Dodaj do ulubionych

nowoczesny srodek

IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 12:23
czy znacie preparat ziolowy alveo?
ja znam i wiem ze w wielu przypadkach tu opisanych
bylby skuteczny no coz srodki ziolowe sa zapomniane
przez ludzi wola srodki chemiczne bo szybciej dzialaja
a przeciez ziola byly znane juz przed paroma tysiacami lat
recepty ziolowe byly bardzo skuteczne i pomagaly na wszystko
jezeli ktos szuka wlasnie czegos ziolowego to proponuje strone
www.akuna-alveo.com tam wlasnie zaczna sie nowe zdrowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: natura Re: nowoczesny srodek IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.04, 12:38
      NO TO JA CIĘ ZAPRASZAM NA STRONĘ www.pharmanex.com
      • Gość: natura Re: nowoczesny srodek IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.04, 12:43
        Ajak jesteś zainteresowany to www.nuskineurope.com link PHARMANEX
      • ajdda Re: nowoczesny srodek 04.02.04, 13:01
        tak znam te preparaty ale musze powiedziec ze za duzo tego w asortymencie
        na kazdy pieprzyk inny srodek a ja mowie o srodku ktory ma wszystkie zalety
        tych srodkow ktore widzialem na tej stronie i zarzywam tylko raz na dzien bez
        zadnych komplikacji. zawiera on w sobie 26 ekstraktow ziolowych i dziala z
        pewnoscia.
    • Gość: Doki reklamie precz! IP: *.213-200-80.adsl.skynet.be 04.02.04, 13:23
      "Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie
      ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum.
      Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z
      zasadami Netykiety, zgodnie z Regulaminem Forum."
      • Gość: Darek Re: reklamie precz! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.04, 13:43
        A co Ci kurde przeszkadza? Że prawie każdy sie do Ciebie zwraca o poradę to
        wcale nie oznacza że to jest Twoje prywatne forum choć czujesz na perwno się tu
        jak guru. Od usuwania wątków lub wpisów są administratorzy. Co któryś wpis
        uvego też jest jego reklamą a jakoś nie reagujesz w ten sposób. Szydercze i
        często chamskie wpisy głupiego Jasia też jakoś są nie zauważane przez adminów.
        Twój farmaceutyczny skorumpowany świat się nie zawali jeśli któryś z bywalców
        forum spróbuje ze skutecznym efektem Alveo czy jakichś innych produktów tak tu
        zwalczanej medycyny naturalnej. Zajmij się lepiej leczeniem swoich pacjentów i
        konkretnymi poradami osobom które Cię o to tutaj proszą.
        • Gość: Doki Re: reklamie precz! IP: *.213-200-80.adsl.skynet.be 04.02.04, 19:04
          Przeszkadza mi reklama w ogole, bo jest sprzeczna z regulaminem tego forum.

Przeszkadza mi reklama oszukancza, a taka jest reklama na poczatku tego watku.

Na szydercze i chamskie wpisy Jasia, jak i na reklamowe wpisy uve zwracalem
          uwage adminow juz dawno- poki co bez rezultatu.

> Twój farmaceutyczny skorumpowany świat..

Teraz znizasz sie do poziomu Jasia. To zwykle dranstwo pissac o mnie w ten sposob.

> spróbuje ze skutecznym efektem Alveo

Nie sprobuje. Jesli alveo jest do wszystkiego, to jest do niczego.

• Gość: Darek Re: reklamie precz! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.04, 21:59
            Sorry Doki, trochę się wkurzyłem i w takim "nastroju" pisałem poprzedni wpis.
            Teraz może bym napisał nieco "lżej". A ja nie pisałem że może akurat Ty
            spróbujesz Alveo ale że może KTOŚ z tego forum (niekoniecznie stali bywalcy)
            spróbuje i mu pomoże. na pewno nie jest to zwykłe placebo bo słyszałem swego
            czasu o tym ze na to i owo pomaga. Oczywiście ze nie na wszystko bo juz by
            Nagrodę Nobla dostało ( :) )a poza tym byłoby rozprowadzane w wielu krajach a
            nie tylko w kilku co przeczytałem dziś na ich stronkach.
      • Gość: Piotr Re: NONI JEST LEPSZE IP: 217.153.16.* 04.02.04, 14:19
        • ajdda Re: NONI JEST LEPSZE 04.02.04, 14:23
          tak masz w zupelnosci racje ze sok z noni jest lepszy
          tylko czy sprobowales alveo? czy tez dlatego jest lepszy bo ty wlasnie go
          rozprowadzasz?
          • Gość: Piotr Re: NONI JEST LEPSZE IP: 217.153.16.* 04.02.04, 14:49
            NONI To można chyba kupić w aptece lub sklepach zielarskich a alveo zawiera
            guaranę a to mi już śmierdzi sztucznym pobudzaniem organizmu czyli prochami
            typu kofeina itp.
            • Gość: ajdda Re: NONI JEST LEPSZE IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 15:48
              Alveo mozna rowniez kupic w aptece i sklepach zielarskich
              a pozatym jest promowanym preparatem doktora Religi i chyba tu nie mamy
              watpliwosci co do Pana Dr.Religi wiecej na stronie
              www.sztuczneserce.pl/ a jezeli chodzi o guarane to to nie jest proch
              czy tez jakies inne dziwactwo tylko srodek usmierzajacy bol wedlug twoich
              pogladow kazda tabletka przeciw bolowa bedzie tez prochem?
              • Gość: Piotr Re: NONI JEST LEPSZE IP: 217.153.16.* 04.02.04, 16:34
                Zgadza się , tabletki przeciwbólowe to przecież prochy !
                • Gość: ajdda Re: NONI JEST LEPSZE IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.04, 16:40
                  No moze masz racje ale wytlumacz mi dlaczego wlasnie alveo a nie soczek noni
                  czy tez inne pigulki zdobylo pierwsze miejsce na konkursie na najlepszy produkt
                  w kategori naturalny preparat leczniczy na targach medycyny naturalnej ECOMED
                  2000
            • Gość: Darek Re: NONI JEST LEPSZE IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.02.04, 22:03
              Piotr powiedz mi które NONI jest lepsze bo na polskich stronach www (po
              angielskich nie latałem bo nie znam języka) jest co najmniej kilka rodzajów?
              • Gość: Piotr Re: NONI JEST LEPSZE IP: 217.153.16.* 05.02.04, 09:37
                Z tego co ludzie piszą to te z firmy Morinda ( zielona butelka )
    • Gość: NATURA Re: nowoczesny srodek IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.04, 13:37
      no jasne, najlepsze jest panaceum na wsztstkie dolegliwości.
      Tamte możesz znać najwyżej ze słyszenia.bo widzę że nie masz pojęcia o nich
      skoro twierdzisz ,że każdy na co innego.
      Alweo zna już każdy bo nie ty pierwszy tu niestety wystartowałeś z reklamą.
      Wasi menegerowie nawet nie potrafią was dobrze wyszkolić tylko każą wmawiać
      ludziom że to jest im do życia niezbędne,i jest dobre na wszystko.I nie tylko o
      to chodzi,czy to dobre czy nie,ale sposób w jaki sprzedajecie,,temat zdrowia,,
      nie mając o tym pojęcia.
      • ajdda Re: nowoczesny srodek 04.02.04, 14:12
        ale jasne jest tylko jedno ze ludzie ktorym sie powie prawde
        a "prawda w oczy kole" nie umiejac sie kulturalnie wybronic
        usilula druga osobe obrazic, no nie panie NATURA troszeczke inteligencji
        by sie przydalo to moze bys pan sprzedal ze dwa sloiczki tych swoich
        cudtworczych tabletek
        • Gość: natura Re: nowoczesny srodek IP: *.gdynia.mm.pl 04.02.04, 18:58
          Prosze na mnie nie krzyczeć inteligentny kolego a jak Pana nerwy ponoszą to
          napij sie pan Alveo Akuny i piwko na dodatek
          • uve Re: nowoczesny srodek 04.02.04, 20:33
            Hehehe, wyglada na to ze ten prof. tez zajmuje sie rozprowadzaniem tego
            specyfiku. A moze Akuna obiecala mu pewne royalty na sprzedaz w Polsce.
            Patrzylem na sklad tego specyfiku, nie jest to az takie cudo, widzialem
            chinskie bardziej ciekawe, no oczywiscie chinski alfabet odbiega od polskiego,
            wiec trudno z reklama.
            Zgadzam sie z autorem watku, ze generalnie odeszlismy od natury, i wsiaklismy w
            chemie, i niedlugo pewnie ona nas zniszczy. Najgorsze jest to ze te ogromne
            koncerny ktore stoja za ta chemia (dotyczy to nie tylko lekow) narzucaja nam to
            wszystko sila, przy applauzie glupcow siedzacych u sterow rzadowych.
            Zostaje pewnie tylko zdrowy rozsadek, i umiejetnosc podejmowania zdrowych
            decyzji.
          • Gość: ajdda Re: nowoczesny srodek IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 09:45
            jestem ciekawy po czym poznaje sie krzyk w tekscie chyba po tym ze sie wie o
            jakich bzdurach sie pisze i sie obawia tego. ale ja wcale nie krzycze tylko
            stwierdzam fakty. a po drugie jezeli ktos nie ma pojecia o temacie to powinnien
            poszukac sobie latwieszych tematow np, porady adama slodowego albo cos w tym
            rodzaju.
    • Gość: ajdda Re: nowoczesny srodek IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.04, 08:47
      czy zakonczyla sie dyskusja na temat ziol?
      • Gość: finito Re: nowoczesny srodek IP: *.gdynia.mm.pl 11.02.04, 22:16
        chyba musicie wystartowac na innym forum z soczkiem jakosik tu nichcom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka