miakarin 22.01.10, 19:34 czy to możliwe aby zarazić się kiłą nie mając ŻADNYCH kontaktów fizycznych z kimkolwiek? Proszę o pomoc, bo już sama nie wiem co myśleć, objawy się zgadzają, ale czy to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosa_de_vratislavia Re: Kiła??? 22.01.10, 20:13 miakarin napisała: > Proszę o pomoc, bo już sama nie wiem co myśleć, objawy się > zgadzają, Oj, kiła ma mnóstwo nieswoistych objawów...jakie są u Ciebie? Poza tym od zarażenia do wystąpienia objawów może upłynąc sporo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
miakarin Re: Kiła??? 24.01.10, 18:05 Wysypkę na brzuchu, która już mi przeszła, wypryski (wiadomo gdzie, które też już mi przesły i strasznie wypadają mi włosy Odpowiedz Link Zgłoś
miakarin Re: Kiła??? 25.01.10, 16:35 a gdzie moge je zrobić, ile kosztuje, czy potrzebne jest skierowanie Odpowiedz Link Zgłoś
mloda0242 Re: Kiła??? 25.01.10, 17:08 w każdym laboratorium, niewiele, nie; google... Odpowiedz Link Zgłoś
artur737 Re: Kiła??? 25.01.10, 22:03 Musisz sie troche pobadac a nie od razu kila. Szansa na pozaplciowe zakazenie kila jest, ale b. mala. Ciagle to moze byc zupelnie cos innego. wysypke niech jak najszybciej zobaczy dermatolog, i niech tenze zastanowi sie nad twoimi wlosami byc moze nalezy tez wziasc pod uwage choroby odkleszczowe Odpowiedz Link Zgłoś