konrado5 26.01.10, 10:44 Czy kawa zbożowa Inka jest rzeczywiście tak zdrowa czy to może chwyt marketingowy? Czy dostarcza jakiś witamin? Których najwięcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado5 Re: Inka 27.01.10, 18:59 Co sądzicie o Ince Magne (z dodatkiem magnezu)? Ja jej nie kupiłem, jak zobaczyłem w składzie cukier i sól. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado5 Re: Inka 29.01.10, 14:05 Czy Inkę powinno się pić z mlekiem? Bo mleko nie jest zbyt zdrowe, ale czy nie ma jakiś efektów połączenie Inki z mlekiem? Może mleko wspomaga zdrowe właściwości Inki? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia1975 Re: Inka 03.02.10, 14:28 pije Anatol ( pół na pół mleko woda) i uważam ze jest zdrowsza od czarnej herbaty, a mleko...może w nadmiarze nie jest wskazane w diecie ale pół szklanki nie powinno zaszkodzic, pije tak "od zawsze" stosując mądre odżywianie i nie tyje... Odpowiedz Link Zgłoś
internetowy.pielgrzym Re: Inka 03.02.10, 15:05 Kupując kawę, czytaj etykietkę i wybieraj tę bez chemii ;) Odpowiedz Link Zgłoś