dorotammc 20.04.10, 10:56 Jeżeli ktoś zna dobrego pulmonologa lub (najchętniej) pulmonologa- alergologa w Warszawie, z umową z NFZ, będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elaryszard Re: Pulmonolog Warszawa 21.04.10, 10:40 Wiem, że bardzo doświadczonym pulmonologiem/alergologiem jest dr Katarzyna Wrotek, obecnie pracująca w Szptalu Kolejowym na Bursztynowej. Znam ją jeszcze z czasów gdy pracowała w Klinice Pneumonologii AM na Banacha, niestety nie mam teraz kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotammc Re: Pulmonolog Warszawa 21.04.10, 12:56 Chodzi mi o lekarza dla dorosłych, a ona chyba jest pulmonologioem dziecięcym?... Odpowiedz Link Zgłoś
sygawor Re: Pulmonolog Warszawa 07.08.13, 14:03 dorotammc napisała: > Jeżeli ktoś zna dobrego pulmonologa lub (najchętniej) pulmonologa- > alergologa w Warszawie, z umową z NFZ, będę wdzięczna za info. Hej, Jeśli chcesz naprawdę dobrego Pulmonologa to polecam w 100% gabinet na Grzyboskiej w Warszawie - Śródmieście. To przychodnia - Spółka Lekarska, gdzie mamy lekarzy do wyboru i do koloru, ale wiem, że akurat pulmonolog jest świetny. Na stronie masz szczegóły i kontakty: Spółka Lekarska - Pulmonolog. Odpowiedz Link Zgłoś