jadwiga_r 01.03.04, 20:28 Czy znacie pozytywne działanie picia tranu. Jeżeli tak, to po jakim czasie zauważyliście zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amwayowiec Re: Tran IP: *.sk2.am.poznan.pl 01.03.04, 20:30 Jak byłem dzieckiem to piłem tran ale bardzo mi nie smakował :-))) podobno jest bardzo zdrowy. A Ty lubisz go sporzywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitka Re: Tran IP: *.gdynia.mm.pl 01.03.04, 20:51 Ja też wolę w kapsułkach bo ten w płynie śmierdział mi zdechłą rybą......bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Tran 01.03.04, 20:53 Piję ze wstrętem.Ale podobno wartościowszy jest ten nie konfekcjonowany w kapsułki.Jeżeli sie mylę,to proszę wyprowadzić mnie z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Tran IP: *.sasknet.sk.ca 01.03.04, 21:06 Kapsulka lub plynny olej to na ogol to ten sam produkt. Zamkniety olej w zelatynowa kapsulke uwalnia sie gdzies dopiero w dwunastnicy wiec jezel nawet ma jakis zapaszek to nie ulatnia sie blisko nosa. No i produkt w kapsulce jest wielokrotnie drozszy bo kapsulkowanie jest drogie, nawet bardzo drogie. W jednej kapsulce jest powiedzmy 1 gram produktu a na lyzeczce wiecej niz 5 g. Sa oczywiscie firmy, ktore uzywaja bardzo swiezego materialu na tran (polow w ciagu ostatnich 24 godzin) i zapachu psujacej sie ryby wtedy nie ma. Na ogol jest to skompensowane odpowiednio wyzsza cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitka Re: Tran IP: *.gdynia.mm.pl 01.03.04, 21:07 Ja biorę - Optimum Omega - ponieważ nie przełknę tranu niestety.A napewno nie jest to gorsze i na dodatek zawiera bezwonny wyciąg z czosnku ,który też nie za bardzo lubię.A że nie nasycone kwasy tłuszczowe są niezbędne w codziennej diecie to tak właśnie sobie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś