nitkazielona 13.03.12, 23:16 wiecie gdzie w Centrum Warszawy szczepią w ramach żółtego tygodnia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.l.f Re: Żółty tydzień 14.03.12, 02:51 jest takie coś co google się zwie i co wszystko wie www.zoltytydzien.pl/ZnajdzGabinet.aspx?ID=7 Odpowiedz Link Zgłoś
nitkazielona Re: Żółty tydzień 14.03.12, 18:22 szczerze mówiąc nie bardzo się jeszcze orientuje w Warszawie, dlatego zależało mi na podaniu konkretnych ulic w okolicach Centrum, ale dziękuje za linka, będzie mi łatwiej szukać Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Żółty tydzień 14.03.12, 23:00 nitkazielona napisała: > szczerze mówiąc nie bardzo się jeszcze orientuje w Warszawie, dlatego zależało > mi na podaniu konkretnych ulic w okolicach Centrum, ale dziękuje za linka, będz > ie mi łatwiej szukać W okolicach Centrum to masz: Al. Jerozolimskie 123A tiny.pl/hptjs Waryńskiego 9 tiny.pl/hptjn Kopernika 30 tiny.pl/hptj2 Foksal 3 tiny.pl/hptjp Chmielna 85/87 tiny.pl/hptjj S. Odpowiedz Link Zgłoś