bubster 28.07.04, 09:17 mieliście jakieś szczególne objawy po rozpoczeciu zażywania leku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiki Re: euthyrox IP: 213.17.175.* 28.07.04, 10:12 może to będzie dziwne,co napisze ale pierwszym objawem było... odbijanie się pokarmów oraz kawy. później pojawiły się dwu lub trzy krotnie bóle głowy. po tygodniu wszystko minęło i jest ok. a i jeszcze zmienił mi się troszkę "smak". pijam inną kawę niż "przed leczeniem", inaczej doprawiam potrawy. wciąż są smaczne, ale ...inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila1234 Re: euthyrox 30.07.04, 13:17 JA NIE MAM ZADNYCH OBJAWÓW POZATYM ZE CHUDNE poszlam do lekarza w zwiazku z tym ze po ciazy bardzo tyłam chociaz wyniki tarczyce miam w normie.lekarz przepisał euthyrox i powiedzial ze moze po tym ruszy mi przemiana materii.... i ruszyla w ciagu 5 mc schudlam 6 kg Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: euthyrox 28.07.04, 12:33 Na poczatku wypadanie wlosow - ale o tym bylo wspomniane w ulotce wiec nie bylam zaskoczona. Ze skutkow ubocznych nie wspomnianych w ulotce - zaparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: euthyrox IP: 195.94.207.* 28.07.04, 12:37 Po jednej tabletce pojawiło się uczulenie w postaci krostek na dekolcie, które mimo odstawienia leku urzymywało się 3 tyg. Potem rozpoczęłam letrox i jest ok pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila1234 Re: euthyrox 30.07.04, 13:18 a wy na jakie schorzenia stosujecie ten euthyrox???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia Re: euthyrox IP: 213.76.130.* 28.07.04, 12:46 nie miałam zadnych obiawów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_p Re: euthyrox IP: *.241.115.160.adsl.inetia.pl 28.07.04, 12:52 Jak sądzicie - czy jest jakaś różnica / oprócz producenta i wyglądu tabletki / w działaniu Letroxu i Euthyroxu ? Ja po zażywaniu Euthyroxu miałam wyższe ciśnienie niż przed zażywaniem, ale to dobrze, bo miałam bardzo niskie i wiecznie było mi zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: euthyrox IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.07.04, 23:50 Letrox, Euthyrox, Letroxin, Eltroxin - jedna chwała. Nie ma różnicy, bo to wszystko ten sam środek czynny - lewoskrętna tyroksyna, czyli hormon, którego potrzebujemy:)Ja sama "przerobiłam" juz kilka (zapewne w zależności od tego, z jakiej firmy farmaceutycznej pan/i doktor dostał/a prezenty;))i nie zauważyłam żadnych zmian. Może ewentualne reakcje alergiczne po stosowaniu jednego ze środków, a ustępujące po zamianie na inny, spowodowane były jakimiś dodatkami, których organizm nie toleruje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala... Re: euthyrox...Letrox50 IP: *.bi.hts / *.hts.com.pl 30.07.04, 10:40 Zazywam Letrox50....czy były inne objawy?Np. zmiana masy ciała lub samopoczucia, wpływa na...sama nie wiem na co...ogólnie... Buzi,pa czekam Alicja Odpowiedz Link Zgłoś