Dodaj do ulubionych

Dziwne poty blagam pomocy

IP: 212.122.214.* 27.08.04, 19:51
Mam taki dziwny problem lubie chodzic i na ogol sie nie poce chyba ze jest
straszna goraczka na dworzu ale od nie dawna jak zmienilem szkole bede mial
praktyki w hurtowni dochodze do tej hurtowni i jest ok nic nie spocony
odsapne sobie jeszcze tak na wszelki wypadek kiedy tylko wejde do tej
hurtowni i zaczne gadac to automatycznie zaczynam czuc jak zaczynam sie pocic
i to jeszcze na twarzy chyba gorszego miejsca juz niema facet sie pyta
dlaczego sie poce a ja niewiem co mam mu powiedziec bo jest mi glupio i
powtarza sie to juz ktorys raz z rzedu co jest ze mna nie tak duszno tam nie
jest ja zestresowany nie jestem poprostu katastrofa. Dodam ze mam 17 lat i
jestem alergikiem na odczulaniu glowkuje i glowkuje co z tym mozna zrobic i
nic mi do glowy nie przychodzi

i moja prosba jest wlasnie do Panstwa czy znacie jakies rady co moge zrobic
aby sie tam nie pocic lub pocic ale mniej tak zeby nie kapalo ze mnie jakies
domowe sposoby lub nie drogie srodki z apteki

blagam pomocy bo juz jestem w totalnej rozsypce

z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Dziwne poty blagam pomocy IP: 213.241.34.* 27.08.04, 20:59
      może to stres?
    • Gość: Venus Re: Dziwne poty blagam pomocy IP: *.vc.shawcable.net 27.08.04, 21:00
      Jak czytam twoj post to nasuwaja mi trzy mysli..
      1 w hurtowni goraco
      2 masz okropny stress w tej hurtowni (jestes nerwowy)
      3 cos cie tam tak uczula, tylko objawy masz inne...

;)
      Venus
      • Gość: mariusz_87 Re: Dziwne poty blagam pomocy IP: 212.122.214.* 27.08.04, 22:11
        jak juz pisalem w hurtowni nie jest goraco

ja nie jestem zdenerwowany chyba ze to siedzi jakos w srodku i ja tego nie
        czuje

a moje nastepne pytanie czy od stresu moze byc az taki pot ze kapie mi z
        czola???
        • Gość: venus Re: Dziwne poty blagam pomocy IP: *.vc.shawcable.net 28.08.04, 01:00
          no pewnie
          v.
          • Gość: mariusz_87 Re: Dziwne poty blagam pomocy IP: 212.122.214.* 28.08.04, 07:50
            dobra to jak sobie radzic ze steresem aby sie nie pocic ale to jest dziwne ja
            nie jestem zestresowany a jednak sie poce moze faktycznie to siedzi gdzies w
            srodku i ja tego az tak nie odczuwam to prosze o rady jak walczyc ze stresem
            ktorego nieczuc
            • Gość: Darunia Re: Dziwne poty blagam pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 11:55
              Hej!
              Niczym się nie martw...ja od pewnego czasu mam takie dni kiedy poce się w
              nocy...a przy okazji jestem przeczulona na punkcie swojego zdrowia więc
              zrobiłam badania, bo zaczęłam czytać w książce czego te poty mogą być
              objawem...oczywiście badania wykazały że jestm zdrowa.....więc jedyne
              wytłumacznie to takie że tak musi być!!!!!.....i na pewno kiedyś
              przejdzie.....bo nie sadze abym jeszcze dojrzewała bo mam już 19 lat.....a ty
              jako siedemnastolatek i w dodatku chłopak dojrzewasz póżniej.....Spokojnie
              wszystko przejdzie!!!!:)
              • Gość: mariusz_87 Re: Dziwne poty blagam pomocy IP: 212.122.214.* 28.08.04, 15:38
                No to mnie troche uspokoilas i w 90 % jestem pewien ze to bedzie spowodowane
                nieodczuwalnym stresem z ktorym nie umiem sobie poradzic

czy ktos wie jak sobie radzic ze stresem ?
                • Gość: Venus Re: Dziwne poty blagam pomocy IP: *.vc.shawcable.net 28.08.04, 23:28
                  Zwracam uwage ze ten stres to jedna z mozliwosci, nie musi to byc koniecznie to.

jesli to rzeczywiscie taki jakis ukryty stress wylazi, to trzeba by podumac co
                  cie w tej hurtowni niepokoi - podswiadomosc ze mozesz zrobic pomylke? brak
                  pewnosci siebie w kontaktach z ludzmi? to by pomoglo wyjasnic sprawe.

Nie ma latwej metody na pozbycie sie stresu.
                  W ogole stres jest potrzebny, pobudza bowiem do zwiekszonego wysilku, a wiec i
                  lepszych efektow.
                  Dopiero nadmiar jest szkodliwy.
                  Stres mozna probowac rozladowac sportem, masazami, medytacja, cwiczac glebokie
                  oddechy, krotkie 5.min przerwy w ciagu dnia na rlaks tez dobre.

Ale jesli uwazasz ze istotnie jest to jakis wewnetrzny niepokoj, sprobuj dojsc
                  co to moze byc. Bo to bedzie zrodlo.

Venus

• Gość: Nurse z Californi Do Mariusza IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 29.08.04, 00:07
                    Mariusz,
                    1. to moze byc stress albo..
                    2. to moze byc choroba tarczycy. Jednym z objawow nadczynnosci tarczycy
                    (Hyperthyroidism) jest duze pocenie sie. Powinnienes isc zrobic sobie badanie
                    krwi na poziom hormonow tarczycy T3 i T4. Lepiej to sprawdzic bo choroba
                    tarczycy jest powazna sprawa i affect wszystkie body systems.

Powodzenia (mam nadzieje ze to nie tarczyca)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka