Dodaj do ulubionych

Aparat na zeby:)

IP: *.clubnet.pl 23.09.04, 21:48
Hej!Mam pytanko do osob,ktore nosily aparat na zeby na stale.Czy jest to
dobry pomysl? bo slyszalam rozne opinie, ze zeby sie psuja, ze na poczatku
wszystko boli i nic nie mozna jesc.Z gory wielkie dzieki za informacje!!!!
pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mac Re: Aparat na zeby:) IP: *.chello.pl 23.09.04, 22:28
      O, bardzo chętnie odpowiem :-) Faktycznie na początku boli całkiem sporo (jakiś
      tydzień), później to już prawie wcale. Zęby wcale się nie psują, wcale nie
      trzeba ich myć po każdym posiłku (ja przez 1,5 roku noszenia myłem raz lub dwa
      dziennie i nadal mam wszystkie) :-) Co ciekawe, nawet nie brudzą się aż tak
      bardzo jakby się mogło wydawać, no może trochę trudniej umyć niż bez drutów :-)
      Ogólnie to tak: uciążliwość mała, skutek też nie za wielki, a koszt
      gigantyczny :-D a efekty i tak dosyć szybko cofają się (trochę) po zdjęciu
      drutów... ale poprawę jednak widać.
      • Gość: mich Re: Aparat na zeby:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:41
        wez mnie nie denerwuj. ja wlasnie zmierzam ku koncowi i mam nadzieje ze ic sie
        nie cofnie u mni. z reszta sie zgadzam. boli(na poczatku bardzo i po kazdy
        podkrecaniu), ale bez przesady jesc idzie. myc trzeba (ja 2razy dziennie) bez
        przesady. troche upierdliwe. no i malo ciekawe wizualnie ale chyba warto
        pocierpiec(zalezy jaka sie ma wade.) mi jeszcze nie sciagneli ale narazie
        jestem zadowolony. widac poprawe. ja dosc dlugo nosze bo 2 lata i 3 misiace.
        ale jestem dosc wybredny. o kosztach to rzeczywiscie lepiej nie mowic. juz
        nawet sie pogubilem. jedyne co pamietam to 100 co wizyte:-). ale nie poddawaj
        sie!!!!
        • Gość: mac Re: Aparat na zeby:) IP: *.chello.pl 23.09.04, 22:47
          100 czego??? złotych??? gdzieś ty to zakładał??? ja płaciłem po 100 DOLARÓW!
          • Gość: mac Re: Aparat na zeby:) IP: *.chello.pl 23.09.04, 22:48
            tzn. około 4 stówy od wizyty, w dolarach liczone bo firma międzynarodowa :-)
            • oka2 Re: Aparat na zeby:) 23.09.04, 23:23
              heja...mysle, ze warto,ale...zeby moga sie faktycznie cofac jak pozniej po
              sciagnieciu nie zaklada sie (na noc) tzw. plyty przez ok pare m-cy... ja place
              30 zl za wizyte, ech...te znajomosci ;)) pozdroofka
              • Gość: mac Re: Aparat na zeby:) IP: *.chello.pl 23.09.04, 23:30
                hehehe, można i za darmo więc się nie chwal :-D ale dobry żarcik :-D
                • oka2 Re: Aparat na zeby:) 24.09.04, 10:38
                  naprawde mozna??? jakis konkretny sposob??? ;)) pozdoofka
                  • Gość: mac Re: Aparat na zeby:) IP: 5.2.* / *.chello.pl 24.09.04, 22:16
                    państwowo :-) ale tylko do iluśtam lat (11 ?)
                    • oka2 Re: Aparat na zeby:) 25.09.04, 17:05
                      no ja mam o dysze wiecej latek :))
                      • Gość: mac Re: Aparat na zeby:) IP: *.chello.pl 25.09.04, 18:06
                        :-) wiem, wiem, dlatego w poprzednim też jest uśmieszek :-)
              • Gość: asia Re: Aparat na zeby:) IP: *.elle.com.pl 24.09.04, 11:47
                a gdzie robiłas aparat?
                • oka2 Re: Aparat na zeby:) 24.09.04, 12:30
                  zakladalam w "dorodent" glogow, filia wroclaw
    • Gość: mich 100 $ czlowieku orzneli Ciebie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:45
      gdzies to robil. ja w poznaniu i podobno to i tak drogo bo im mniejsze miasto
      to tym taniej. ty chyba w niujorku:-)
      ale nie zalamuj sie. juz nie cofniesz tego.
      o rany 100$. to musialo bolec.
      pozdro...
      • Gość: mac Re: 100 $ czlowieku orzneli Ciebie! IP: *.chello.pl 24.09.04, 22:16
        to było w Eurodentalu w Warszawie
    • Gość: Perito Re: Aparat na zeby:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.04, 22:50
      polecam forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22832
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka