Gość: ona23 IP: *.veo.pl 12.11.04, 10:59 Czy zazywanie pernazyny moze całkowicie obnizyć libido??Czy to mozliwe ze przez ten lek nie mam przyjemnosci z sexu??Prosze o odpowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: man Re: SKUTKI STOSOWANIA PERNAZYNY IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.11.04, 11:54 Tak może! Zwłaszca u mężczyzn bo bardzo podnosi poziom prolaktyny a także uspokaja. Uspokaja emocjonalnie i seksualnie. Czasami pomaga branie wyciągu z miłorzębu np. Ginkofar 3#1. Pernazyna prowadzi też do ginekomastii oraz zaburzeń miesiączkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona23 Re: SKUTKI STOSOWANIA PERNAZYNY IP: *.veo.pl 12.11.04, 13:10 drogi gosciu portalu !ale j anie jestem facetem jestem kobieta i sex mi przez pernazyne juz nie daje satysfakcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: SKUTKI STOSOWANIA PERNAZYNY IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.11.04, 16:05 Jestem inną osobą niż man,ale seks mężczyzny ma podobieństwa i różnice.Z tego co się podaje silne leki uspokajające mogą u mężczyzny zlikwidować ejakulację co nie jest łatwe i jest podstawą seksu.Napisz,czy masz schizofrenię bo to może być problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona23 Re: SKUTKI STOSOWANIA PERNAZYNY IP: *.veo.pl 12.11.04, 22:05 jestem zdesperowana pernazyna odebrała mio cała przyjemnosc z sexu!!!!!!!!!!!!!! Czy ktos tez tak ma???? Odpowiedz Link Zgłoś
ada.g Re: SKUTKI STOSOWANIA PERNAZYNY 12.11.04, 23:39 sporo inf. w necie np. www.samozdrowie.pl/seks/magazyn_seksualny/news?inf=482116 po powrocie do zdrowia - nadrobisz zaległości:-) Odpowiedz Link Zgłoś