jedna_z_was 14.01.05, 13:21 Czy osoba w wieku 25 lat moze miec migotanie przedsionków?? Jakie moga byc skutki choroby i jak ja rozpoznac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: Migotanie serca IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 14.01.05, 13:27 > Czy osoba w wieku 25 lat moze miec migotanie przedsionków?? Moze. > Jakie moga byc skutki choroby Bardzo powazne. Na przyklad niewydolnosc krazenia, udar, zatory w roznych narzadach, inne zaburzenia rytmu. > jak ja rozpoznac?? EKG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doki Re: Migotanie serca IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 14.01.05, 13:34 jedna_z_was napisała: > ok a jakie objawy ?? A co, wyszukiwarke to juz mysza zjadla? :-) www.kaliszok.republika.pl/migotanieprzeds.htm Istotniejsza od objawow jest u tak mlodej osoby przyczyna wystapienia migotania przedsionkow. I tej przyczyny trzeba szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: Migotanie serca 14.01.05, 16:20 Doki,uśmiałam się z celnej riposty o myszy. Odpowiedz Link Zgłoś