ewa9622 24.01.05, 15:33 szukam dobtego laryngologa w poznaniu dla mie i dla dziecka mamy do usumięcia migdały (podobno) szukam opini dobrego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamsonka Re: Laryngolog - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:49 Polecam Tobie Dr.Ryglewicza. Usuwał mojej córce w zeszłym roku trzeci migdał i byłam bardzo zadowolona. Jako jedyny lekarz, który oglądał moją córkę, nie spieszy się z usuwaniem wszystkich migdałów. Jest rzeczowy i wydaje mi się, że nie wciska kitów. Moja córka miała też inne problemy np. grzyb w jamie ustnej, wszyscy przypisywali antybiotyki co pogarszało sytuację, a Dr Rygleiwcz poradizł sobie z tym w sposób mniej inwazyjny. Naprawdę polecam. Mam też fajne podejście do dzieci. Nr tel. 0604076906 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9622 Re: Laryngolog - Poznań 25.01.05, 00:38 Gość portalu: mamsonka napisał(a): > Polecam Tobie Dr.Ryglewicza. Usuwał mojej córce w zeszłym roku trzeci migdał i > byłam bardzo zadowolona. Jako jedyny lekarz, który oglądał moją córkę, nie > spieszy się z usuwaniem wszystkich migdałów. Jest rzeczowy i wydaje mi się, że > nie wciska kitów. Moja córka miała też inne problemy np. grzyb w jamie ustnej, > wszyscy przypisywali antybiotyki co pogarszało sytuację, a Dr Rygleiwcz > poradizł sobie z tym w sposób mniej inwazyjny. Naprawdę polecam. Mam też fajne > podejście do dzieci. Nr tel. 0604076906 Wielkie dzięki a gdzie on przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9622 Re: Laryngolog - Poznań 25.01.05, 00:39 ewa9622 napisała: > szukam dobtego laryngologa w poznaniu dla mie i dla dziecka mamy do usumięcia > migdały (podobno) szukam opini dobrego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamsonka Re: Laryngolog - Poznań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:28 Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję. Dr.Ryglewicz przyjmuje na ul.3Maja, numeru nie pamietam niestety. Pracuje w szpitalu na szpitalnej. Odpowiedz Link Zgłoś