Gość: H2o IP: 213.155.167.* 08.02.05, 21:42 Mam ból gałek ocznych i całego oczodołu oraz drżenie w okolicach całego oka prawego ilewego co to może być do kogo z tym się udać bo okulista nic nie stwierdził powiedział że ciśnienie jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Ból gałek ocznych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.05, 19:37 może to być brak magnezu, można też zrobić usg gałek ocznych. jak jesteś z warszawy, to podam telefon do lecznicy-6363370,6353241. ale najpewniej to masz brak magnezu. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Ból gałek ocznych 10.02.05, 10:28 Witaj, Olu, Jeśli jesteś "dobra w oczach" to może wiesz jak poradzić sobie z odklejonym ogromnym kawałkiem ciałka szklistego. Nie byloby to takie złe gdyby nie "latało" po oku. Oko w lewo "glut" w prawo, oko w dół "kisiel" w górę, oko w prawo....itd Na problem odklejającej się siatkówki - mam sposób. Lepszy od lasera;-)Hop. hop. pozdrowienia dla Pani okulistkilaserofanki. Ale ten kawał "kisielu" to coś okropnego:(((((( Liczę na Ciebie Olu. Żyrafa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ból gałek ocznych IP: 80.72.197.* 10.02.05, 13:33 u mnie : ból gałek ocznych - związany ze zwyrodnieniem kręgosłupa szyjnego, był to zwiastun ataku okropnego bólu, którego doświadczyłam 2 tygodnie później, drganie powiek - brak magnezu, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirage Re: Ból gałek ocznych IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 10.02.05, 18:21 mnie okulistka powiedziała ze drganie powiek oznacza niedobór wit A D E i kazała mi łykac tran i musze przyznac ze przestało drgac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ból gałek ocznych IP: *.3vnet.pl 10.02.05, 22:44 A okulista badal tobie dno oka? Moze jaskra? Odpowiedz Link Zgłoś