Gość: karolcia167 IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.02.05, 14:08 nie chce mi sie chodzic do szkoły co mam zrobioc zeby zachorowac na angine lub grype albo miec goraczke?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalinosia Re: chce byc chora IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:11 proponuję puknąć się w czoło! Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: chce byc chora 24.02.05, 15:23 Powiedz rodzicom, że masz lenia, może Ci odpuszczą parę dni. Pozdrawiam Arni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: chce byc chora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:26 Ty już jesteś chora ,tylko że na głowę.Szkoda słów . Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: chce byc chora 24.02.05, 15:29 a dlaczego tylko angina? nie ograniczaj się, dziecko proponuje np. galopujące suchoty, puchline kolan, globusa lub apopleksję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akijaki Re: chce byc chora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 15:32 zjedz surowego ziemniaka-bedziesz miec goraczke wypij szklanke mleka a pozniej kwasnego ogorka-bedziesz wymiotowac albo jedno i drugie to napewno jedno z dwojga zadziala. POWODZENIA milego hawtowania!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: chce byc chora IP: *.chello.pl 24.02.05, 15:58 Był już "lepszy" wątek: "Jak złamać rękę?" Dziecinko a "Szlachetne zdrowie...." już przerabiałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: chce byc chora IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 16:48 Proponuje żebyś sięzastanowiła czy nie potrzebny ci specjalista-psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Pozytywni 24.02.05, 20:16 Jestem ciekawa, czy nigdy się Wam nie zdarzyło przemęczenie czy napad lenistwa? Możecie skorzystać z praw pracowniczych i wziąć kilka dni urlopu lub dać lekarzowi stosowną kwotę, za którą wypisze zwolnienie chorobowe. Co może uczeń? Lepiej, żeby się pobyczył we własnym mieszkaniu niż snuł się po odludnych zakamarkach podczas wagarów. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Pozytywni 24.02.05, 20:19 tak, to oczywiście doskonale tłumaczy ucznia ale czy uczeń mógłby nie żadac od nas rad, jak zachorować? to nie jest forum CHOROBA, tylko ZDROWIE Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: Pozytywni 24.02.05, 20:25 Może uczeń ma na uwadze zachowanie ZDROWIA psychicznego? Arni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola......... Re: Pozytywni IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.05, 20:35 nieźle jej docieliśie moi drodzy.......... ale to co możesz dla siebie zrobic to jedynie szanaować swoje zdrówko a jak sobie z raz zawagarujesz to wyjdzie Ci to o wiele bardziej na zdrowie niż "psucie" zdrówka na młodu........ Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paw. Re: chce byc chora IP: *.netcontrol.pl 25.02.05, 17:43 Oprócz surowego ziemniaka podobno łyżeczka proszku do pieczenia powoduje gorączkę (nie sprawdzałem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: chce byc chora IP: *.chello.pl 24.02.05, 20:37 idz do lekarza i dobrze zasymuluj, powiedz ze miezryłaś goraczke w domu i masz 37,8 , pokrzycz w poduszke pól godziny= zapalenie krtani, nie umaluj się i ogólnie zrób wrazenie chorej. Da rade Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: chce byc chora 24.02.05, 20:59 Zła rada. Wątpię w jej skuteczność; żaden lekarz nie jest aż takim durniem. Szczerze mówiąc, nie spotkałam, a widziało się niejednego. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukaszysko Re: chce byc chora IP: *.iweb.pl 25.02.05, 15:49 hmm... kiedy bylem studentem ( calkiem niedawno) tez symulowalem jak mi sie nie chciao. zawsze lekarze sie albo nabierali albo okazywali zrozumienie, nigdy nie zdazylo sie abym nie dostal zwolnienia. wiele takich osob bylo i sie wszystkim udawalo... dobra symulacja nigdy nie jest zla o ile nie wchodzi w nawyk i sie ja wykorzystuje tylko raz na jakis czas pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: chce byc chora 25.02.05, 20:43 Lepiej po dobroci. Pewniej i spokojniej. Arni Odpowiedz Link Zgłoś