IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:26
rczwodze sie mam problem z akceptacja sytuacji gdyz jestem osoba bardzo
wierzaca ale nie chce byc z mezem mam juz innego partnera wizja piekla
przesladuje mnie odeszlam od meza bo mnie bil i pil co mam zrobic z poczuciem
winy
Obserwuj wątek
    • Gość: nim Re: rozwod IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:31
      Ja też bym Ci przyłorzył,jaka ty wierząca jak masz juz innego .
    • artur737 Re: rozwod 22.04.05, 20:47
      Zalatw sobie rozwod koscielny albo uniewaznienie.
      • Gość: nim Re: rozwod IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 20:51
        ...dla osoby wierzącej to niedopuszczalne,a pozatym małzeństwo zostało
        skonsumowane wiec niema mowy o uniewaznieniu.
        • Gość: ann Re: rozwod IP: *.chello.pl 22.04.05, 20:54
          nie jesteś na bieżąco ze sprawami kościelnymi
          unieważnienie coraz łatwiej uzyskać
          • viiking Re: rozwod 22.04.05, 21:32

wlasnie
            • Gość: Marzena Re: rozwod IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.05, 23:17
              Po pierwsze przenies sie na forum rozwodki, mysle ze tam bedziesz bardziej
              zrozumiana.Nie rozumiem dlaczego wszyscy Cie tutaj osadzaja i krytykuja.Nie
              sadz zebys nie byl sadzony.Dajcie dziewczynie spokoj.A jesli chodzi o
              uniewaznienie malzenstwa to samo skonsumowanie nie przekresla mozliwosci
              uniewaznienia.Jesli masz solidne podstawy to sprobuj zlozyc wniosek w sadzie
              koscielnym przy kurii, ale nawet jesli nie bedzie on odrzucony to potem czeka
              Cie bardzo dluga sprawa, przesluchiwanie wszystkich,grzebanie w brudach,Trwa to
              cale lata a nie zawsze efektem jest uniewaznienie.Jesli Twoj maz sie nad Toba
              znecal i potwierdza to swiadkowie mozesz sie ubiegac o uniewaznienie z powodu
              niedojrzalosci psychicznej Twojego meza do podjcia zycia malzenskiego.Powodzenia
              • Gość: ann Re: rozwod IP: *.chello.pl 22.04.05, 23:23
                tu znajdziesz więcej o rozwiązaniu małzenstwa kościelnego

polityka.onet.pl/162,1215874,1,0,2491-2005-07,artykul.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka