wiwi1
13.08.23, 12:05
Jakis czas temu zalozylam watek rozwodowy i dostalam od was wiele porad, zwlaszcza Ania, dzieki za polecenie roznych organizacji. Skorzystalam z porady prawnika poprzez Advice now.
Temat troche ucichl na pare miesiecy bo pojawilo sie pare pilniejszych rzeczy ktorym musialam poswiecic moja energie i czas. Moj ex wlasnie zlozyl wniosek o rozwod,poinformowal mnie o tym, ja jeszcze nic oficjalnie nie dostalam.
Nie mam prawnika, skorzystalam tylko z jednorazowej porady pare miesiecy temu. Nie stac mnie tez na to zeby prawnik prowadzil moj rozwod oprocz wlasnie jednorazowych porad kiedy sie to okaze niezbedne, jak na przyklad kwestie finansowe. Prawnik ktory udzielal mi wtedy telefonicznej porady, jego siedziba jest w innym miescie, daleko odemnie. Bylam dosyc zadowolona z jego podejscia. Mam wiec pytanie czy to ma jakiekolwiek znaczenie czy prawnik jest miejscowy czy nie? Szukac kogos w poblizu miejsca zamieszkania?
Moj ex jest dosyc wrogo do mnie nastawiony odkad ma nowa girlfriend,ma tez pieniadze na dobrego prawnika.
Pozdrawiam