muminek25 06.07.05, 20:55 Chodzi mi o odczulanie aparatem Bicom. Jest już kilka lat w gabinetach medycyny alternatywnej. Co o tym sądzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: Odczulanie biorezonansem 06.07.05, 22:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=25816267&a=25816267 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Odczulanie biorezonansem 07.07.05, 00:23 muminek25 napisał: > Chodzi mi o odczulanie aparatem Bicom. Jest już kilka lat w gabinetach > medycyny alternatywnej. Co o tym sądzić? Ta >medycyna< stara się upodobnić do prawdziwej medycyny i rezygnując z wahadełek, kryształowych kul i czarnych kotów zaczyna obudowywać się w najróżniejsze aparaty o mądrych nazwach, podobnych do nazw prawdziwego sprzętu medycznego. Niestety, sporo osób na takie oszustwa się nabiera. S. Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Re: Odczulanie biorezonansem 07.07.05, 09:33 Byliśmy... na alergię efekt zerowy za to finansowo dający się odczuć.Nie wiemy czy to ma z tym związek ale po tym odczulaniu alergia nasiliła się (być może zbieg okoliczności) ale ze wszechmiar NIE POLECAM! Pomogło tylko na rzucenie palenia ...... Odpowiedz Link Zgłoś
ishtar Re: Odczulanie biorezonansem 07.07.05, 15:11 Mnie akurat pomogło - alergia na pyłki (trawy i inne latające). Od ośmiu lat zero kataru. Odpowiedz Link Zgłoś
aanka11 Re: Odczulanie biorezonansem 07.07.05, 15:22 Pomogło mi i mojej corce.Np.miałą uczulenie na komary takie , ze cała reka jej puchła, po odczulaniu jest ok juz od kilku lat, ale znam ludzi ktorzy twierdza ze odczulanie bicomem nasiliło ich alergie.Sama nie wiem co o tym myslec, bo rozne rzeczy tam widziałam, ludzie przychodzili z atopowym zapaleniem skory, po kilku odczuleniach widac było znaczna poprawe. Odpowiedz Link Zgłoś