poligraf1 17.08.05, 18:57 zgrubienia okołoskrzelowe w dolnych polach obu płuc, znaczne wzmożenie rysunku podścieliska obu płuc czy to już znak że czas najwyższy rzucić palenie? czy może inna cholera mnie dopadła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: zgrubienia okołoskrzelowe? 18.08.05, 13:24 poligraf1 napisał: > zgrubienia okołoskrzelowe w dolnych polach To chyba do ichtiologa trzeba ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
villac Re: zgrubienia okołoskrzelowe? 18.08.05, 15:47 Przestań żartować, bądź mężczyzną. RZUCIĆ PALENIE ? a w życiu... zwiększ ilość wypalanych papierosów, olej wynik prześwietlenia, ludzie palą 40- 50 dziennie i dożywają setki. Jednakże z nieśmiałością niejaką chciałbym zaapelować abyś poprosił rodzinę o w miarę pilny zakup: czarnego taniego garnituru, czarnych tanich półbutów (pamiętaj 2 numery większe bo trudno jest włożyć na zimne sztywme nogi buty o stosownym wymiarze),czarnego taniego krawata i białe taniej koszuli. To wszystko w trosce o rodzinę , coby nie wywalali niepotrzebnie kasy. Resztę pokryje państwo. Przyjemnego palenia, pulmonolog będzie zachwycony bo jeszcze przed zejściem zdąży zarobić na Tobie, a ręczę Ci, że będzie miał duuuuużo roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
poligraf1 Re: zgrubienia okołooskrzelowe? 18.08.05, 16:06 nie takiej się spodziewałem odpowiedzi nie mniej jednak i za tą dziękuję :) cóż każdy ma jakieś wady moją jest między innymi palenie Twoją zaś nadmierne i niepotrzebne okazywanie cynizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
pablowa Re: miałam ten sam opis rtg 18.08.05, 16:32 witam. ja mam co prawda 19 lat, ale na rtg robionym w czerwcu też miałam napisane,że mam zgrubienia okołooskrzelowe. moja pani doktor powiedziała,że to nic groźnego,że tak może być od przebytych zapaleń oskrzeli, a tych to ja wżyciu miałam naprawdę duuuuużo, tak do 7 roku życia 8,9 razy w roku, aż okazało się że mam alergię. teraz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś