airmann 01.11.05, 22:46 mam pytanie czy moze wie ktos cos na temat tego eku czy ogule jst skuteczny gdzie go mozna kupic prosze o kontakt po adresem airmann@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamusia_a Re: lek na raka transfer factor plus 01.11.05, 23:54 transfer factor plus to nie lek tylko preparat wzmacniający,mój mąż jest chory na raka od jakiegoś czasu bierze ten preparat z tym,że jest on niestety bardzo drogi ok 200,300 zł jedno opakowanie.A należy brać go długo i dużo aby można było zobaczyć poprawę.Czy jest lepiej nie wiem ? może jest trochę silnieszy.Kupić można go w internetowch sklepach jest ich sporo wrzuć hasło w wyszukiwarkę a napewno znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cait1 [...] 21.11.05, 13:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: lek na raka transfer factor plus 21.11.05, 14:11 A jak często trzeba wydać te 200-300 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
cait1 Re: lek na raka transfer factor plus 21.11.05, 19:57 Nie 200 - 300 tylko ok. 180 zł za opakowanie a jeśli kupujesz 10 to dwa masz za darmo, na dodatek jesli zapiszesz sie na dystrybutora masz 25% zwrotu z firmy. Czyli tak naprawde jedno opakowanie kosztuje 112.50 a przy nowotworach stosuje sie 9 kapsulek dziennie czyli 9 opakowan miesiecznie. Jedna uwaga TF nie jest lekiem jest suplementem pobudzajacym uklad immunologiczny prez co organizm sam walczy z choroba. link do badan dr. Darryl See (po angielsku) www.alternativehealth.co.nz/transferfactor/cancerstudies.htm Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: lek na raka transfer factor plus 21.11.05, 22:09 To ANRY jest dużo tańszy, 100 zł. na pół roku i leczy nowotwory Odpowiedz Link Zgłoś