Dodaj do ulubionych

Nowa twarz Angeliki

27.01.06, 01:40
Gratulacje dla doc. Puchały. Miemniej, gdyby matka w swoim czasie dopilnowała,
aby Andżelika nie grzebała przy kuchence gazowej, wszystko byłoby dużo
prostsze. Z powodu jej lekkomyślności cierpi dziecko. O aspekcie finansowym
już nawet nie wspominam.
Obserwuj wątek
    • bart_bart Re: Nowa twarz Angeliki 27.01.06, 10:37
      krakow_biezanow_drozdzownia napisał:

> ... gdyby matka w swoim czasie dopilnowała,
      > aby Andżelika nie grzebała przy kuchence gazowej, wszystko byłoby dużo
      > prostsze. Z powodu jej lekkomyślności cierpi dziecko. O aspekcie finansowym
      > już nawet nie wspominam.

Jasne... bo dzieciaki tak łatwo dopilnować tak? Łatwo jest oceniać innych,
      szczególnie post factum. Powinna dopilnować.. akurat powinna być w kuchni,...
      nie powinna pozwolić... i takie tam. Generalnie wiadomo, że NIE SPOSÓB
      przewidzieć, co dzieciak zrobi nierozsądnego i głupiego w danej chwili. Też mam
      córeczkę, młodszą od Andżeliki i na szczęście zdrową. Bardzo współczuje jej i
      jej matce, bo wydaje mi się że wiem jak Matka może się czuć. Pewnie trochę
      racji w tym jest że mogła bardziej uważać. Ale to kwestia szczęścia jest żeby
      znaleźć się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie przy dziecku któremu coś
      właśnie strzeliło do głowy. Nie wiem czy masz dzieci, ale dla mnie wydaje się
      wręcz niemożliwe upilnowanie ich na każdym kroku. Nie życzę Ci aby Twoje
      dziecko musiało przechodzić przez coś takiego jak Andżelika, nikomu nie życzę,
      ale jeżeli by się Ci coś takiego wydarzyło zupełnie zmieniłoby się Twoje
      podejście do: "No przecież powinna dopilnować..."

pozdrawiam małą i jej Mamę. Mam nadzieję ze wszystko dobrze się zakończy!
      • zaneta.maslo SKARZYC PR ODUCENTOW LATWOPALNEJ PIZAMY 27.01.06, 13:46
        Akurat! Dziecko, ktore jest w 3 klasie podstawowki niby nie moze zrobic sobie
        herbaty? To wina plastikowej pizamy, a nie matki! Dlaczego nikt nie skarzy
        producentow pizamy?
        • matka.kobitka Re: SKARZYC PR ODUCENTOW LATWOPALNEJ PIZAMY 28.01.06, 18:41
          A kto kupuje dziecku taką piżamę?
          Zawsze sprawdzam, czy ubranka dla dzieci są bawełniane, jak nie to po prostu nie
          kupuję.
          • falcon87 Re: SKARZYC PR ODUCENTOW LATWOPALNEJ PIZAMY 31.01.06, 16:08
            Ludzie, tak łatwo oceniacie innych. Ja mam dzieci i nie ośmieliłbym się
            powiedzieć "gdyby...". A piżamka pewnie była po prostu tania, nie każdego stać
            na 100% cotton! Szczerze życzę zdrowia obu dziewczynom. Trzymam kciuki za
            pomyślną rehabilitację!
            • matka.kobitka Re: SKARZYC PR ODUCENTOW LATWOPALNEJ PIZAMY 31.01.06, 19:28
              Ja też jej życzę jak najlepiej. To dziecko nie jest niczemu winne, a musi tyle
              wycierpieć.
              A co do bawełnianych piżamek, to naprawdę można znaleźć bardzo tanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka