monika_k 28.11.02, 09:47 Witam Mój mąż narzeka na bóle stawów w nogach (od kolana w dół) jak to leczyć i jak temu zapobiegać pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikate Re: Bóle stawów 29.11.02, 14:30 Zależy. Były już podobne wątki na tym forum, poszukaj niżej. Polecam Ci wątek "Kto miał wstawioną endoprotezę..." Za mało danych. Czy Twój mąż ma początki reumatoidalnego zapalenia stawów? Czy zmiany zwyrodnieniowe? Ja mam te ostatnie. Zróbcie badania i weźcie się ostro za leczenie, chociaż uprzedzam - lekarze nie potrafią definitywnie tych chorób wyleczyć. Daj znać, co i jak. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _roxy_ Re: Bóle stawów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 00:23 monikate napisała: > Zależy. Były już podobne wątki na tym forum, poszukaj niżej. Polecam Ci > wątek "Kto miał wstawioną endoprotezę..." > Za mało danych. Czy Twój mąż ma początki reumatoidalnego zapalenia stawów? Czy > zmiany zwyrodnieniowe? Ja mam te ostatnie. Zróbcie badania i weźcie się ostro > za leczenie, chociaż uprzedzam - lekarze nie potrafią definitywnie tych chorób > wyleczyć. Daj znać, co i jak. Pozdrawiam! Do neurologa i do ortopedy udać się wypada - dodam od siebie jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś