original_sin1 10.04.06, 13:25 Od wczoraj czuje dyskomfort z powodu drgania dolnej powieki. Czy Wy tez mieliscie taki tik nerwowy? Jak sobie z tym poradzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatam26 Re: drganie powieki 10.04.06, 13:47 Najprawdopodobniej - to brak magnezu w twoim organizmie, wynika ze stresu, niewyspania, zmęczenia, złej diety. Kup sobie jakiś preparat magnezowy (ja np. biorę magnex) może być też inny byle zawierał dzienną dawkę magnezu. Postaraj się wyspać i odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
kirst3 Re: drganie powieki 10.04.06, 14:10 brak magnezu.ja tez tak ialam lykaj magnez i ci przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: drganie powieki 10.04.06, 15:49 tak jest - pewnie niedobór magnezu. Warto przyjmować go w preparacie, w którym jest równiez nasilająca jego przyswajanie i działanie wit B6. Odpowiedz Link Zgłoś
katija1 Re: drganie powieki 10.04.06, 16:08 ja biore od ponad 10 dni Aspargin na drgające powieki, troche przechodzi, ale kiedy całkiem przejdzie - nie wiem :( uciążliwe to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: drganie powieki 10.04.06, 21:32 katija1 napisała: > ja biore od ponad 10 dni Aspargin na drgające powieki, troche przechodzi, ale > kiedy całkiem przejdzie - nie wiem :( uciążliwe to jest. Aspargin ma niedobry skład, jeśli chodzi o przyswajanie magnezu. Mnie kazano zmienić, jak tylko pojawiły się inne preparaty. Odpowiedz Link Zgłoś