Gość: edi IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 09:41 teraz ludzie są zbyt słabi, za szybko się poddają ztąd te depresje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryka Re: psychika IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 18.02.03, 09:44 ja tak w ogle to przestałam się już przejmować problemami.świat jest nasz a ten kto tego nie wie zaprzepaszcza jedyną szansę na wyciśnięcie go.jestesmy po to aby obecność swą zaznaczyć.i być!naweet po śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niro Re: psychika IP: BURAK:* / 192.168.3.* 19.02.03, 16:33 Przeniescie ten temat do podforum zdrowie-depresje tam bedzie wiecej odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: psychika IP: 62.233.163.* 19.02.03, 17:15 Gość portalu: niro napisał(a): > Przeniescie ten temat do podforum zdrowie-depresje tam bedzie wiecej odpowiedzi > ! Chciałbym tylko nieśmiało wtrącić,że bardzo podoba mi się Twój adres IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg Re: psychika IP: 207.44.154.* 22.02.03, 16:01 Gość portalu: edi napisał(a): > teraz ludzie są zbyt słabi, za szybko się poddają ztąd te depresje. A słyszałeś, że depresja często jest spowodowana zmianami w funkcjonowaniu mózgu i wytwarzaniu substancji odpowiedzialnych za jego prawidłowe działanie, tak jak niektóre inne schorzenia psychiczne oraz że często nie zależy wcale od tego, czy chory się szybko poddaje czy nie, po prostu ma to wpisane w geny. Oczywiście nie zawsze tak jest - czasami to rzeczywiście tylko wina słabej psychiki, ale nie zawsze depresja jest zależna w 100% od woli chorego. Odpowiedz Link Zgłoś