feliks1feliks1 26.09.06, 21:48 Czy ktoś miał moźe nudności, bóle żółądka i złe samopoczucie po tabletkach Singulair? Stosuje je od 8 miesięcy i mam takie objawy od 3 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feliks1feliks1 Re: Singulair 10 - bóle brzucha? 02.10.06, 20:10 Czy Singulair może powodować nudności zaraz po posiłakch? Odpowiedz Link Zgłoś
majka365 Re: Singulair 10 - bóle brzucha? 02.10.06, 23:48 Pytałeś już o to i ktoś odpowiedział ci, że mogą być po tym leku takie dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: Singulair 10 - bóle brzucha? 02.10.06, 23:51 Lek powinno sie zazywac godzine przed posilkiem ,albo dwie godziny po posilku.Jezeli u Ciebie bole i nudnosci trwaja juz trzy tygodnie ,powinienes jednak zasiegnac porady lekarza.moze powod jest inny? moze zostala podrazniona sluzowka zoladka? .Sprubuj ,popytaj w aptece cos oslonowego ,dla ochrony zoladka. Odpowiedz Link Zgłoś
barka01 Re: Singulair 10 - bóle brzucha? 03.10.06, 14:45 Nudności i bóle brzucha to pryszcz.Ja na Singular zareagowałam wysoką temperaturą,ostrym stanem zapalnym gardła i cholernie swędzącą wysypką i to zaledwie po pierwszej tabletce tego leku :(( Niestety często reaguję alergią na leki. Bywa, że uczulenie następuje dopiero po jakimś czasie,lub przy kolejnym braniu leku. Radzę zmienić lek. Może Accolate (lek stosowany zamiennie zamiast Singularu)będziesz lepiej tolerowała. Pozdrowienia - Barka astmatyczka-alergiczka Odpowiedz Link Zgłoś