bmwd 28.09.06, 21:50 Co można zrobić aby nie pocily się ręce i stopy; przy tym są ciągle zimne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kret24 Re: pocenie rąk 28.09.06, 22:05 Doustnie można spróbować potas np/ Kalivit 2#1 tabl. oraz smarowanie skóry pudrem Pedipur na noc wg. ulotki. Odpowiedz Link Zgłoś
merci_beaucoup Re: pocenie rąk 01.10.06, 22:36 Jeżeli stres jest powodem pocenia się rąk to powinno się popracować nad sposobami lepszego radzenia sobie ze stresem. Jest ich mnóstwo, wystarczy poszukać w internecie. I jeszcze jedno nie należy się skupiać na tym,że ręce mogą się spocić. Gdyż można myślami wywoływać ten nieprzyjemny stan. A jak już się zaczną pocić to lepiej pomyślec sobie,że to nic takiego, każdemu sie zdarza...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tibby1 Re: pocenie rąk 29.09.06, 09:45 Mam to samo :( Jak z tym sobie radzic? Ja sie niestety czesto stresuje.. bo bardzo nerwowa jestem. Nawet drobnostki sa dla mnie stresujące :( Odpowiedz Link Zgłoś
rita78 Re: pocenie rąk 29.09.06, 10:13 a ja wlasnie uporalam sie z nadpotliwoscia dloni dzieki botoxowi. mialam to szczescie ze zakfalifikowalam sie do badan i leczenie bylo za free. wiem ze to droga przyjemnosc ale chyba warta...od tygodnia ani razu nie spocily mi sie dlonie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
somtam Re: pocenie rąk 29.09.06, 10:17 Pocenie rak, to schorzenie czy objaw jak kazdy inny , ale to dobrze, ze szukacie rady, probujecie cos z tym zrobic. Jest to dla Was samych napewno duzym problemem i slusznie. Mam znajoma ktora ma te objawy, i lekcewazy to. Na moje zapytanie i innych odpowiada , ze to juz tak jest i koniec. Znam ja dosyc dlugo, ale za kazdym razem jak mnie dotyka, przepraszam, ale przechodzi mnie dreszcz:((, pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: pocenie rąk 02.10.06, 23:55 kidys na zajeciach tanca tanczylam z chlopakiem, ktoremu dlonie sie tak pocily ze mialam wrazenie ze wlasnie je w misce z woda zamoczyl :/ lubilam go ale jak mialam z nim tanczyc to przechodzila mi ochota na plasy. Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: pocenie rąk 03.10.06, 00:21 A badania podstawowe,hormony tarczycy w normie? Odpowiedz Link Zgłoś