rojew84 02.10.06, 19:14 od kilku dni bolą mnie nogi w udach i ręce poniżej łokci.Co to może być? Nie ćwiczyłam ani nie chodziłam ostatnio więcej niż zazwyczaj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opierzona Re: nogi i ręce 02.10.06, 20:54 Uda bola cie z boku czy z tylu? Opierzon Odpowiedz Link Zgłoś
opierzona Re: nogi i ręce 02.10.06, 22:19 To musze zadac jeszcze jedno pytanie: Piszesz ze bola cie rece ponizej lokcia. Całe? Tylko ktoras czesc? To jest bol czy raczej takie uczucie ucisku albo takie gdy do reki nie doplywa krew? Opierzon Odpowiedz Link Zgłoś
rojew84 Re: nogi i ręce 02.10.06, 22:57 aż się boję , jak tak pytasz ;) to nie ból - to rzeczywiście rodzaj ucisku. nie całe kończyny , jakoś pośrodku Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: nogi i ręce 03.10.06, 00:07 Nie boj sie opierzonej,Ona tak zawsze pyta.Ja bym proponowala moze Aspargin,moze masz za malo potasu i magnezu? Preparat tani i bez recepty.Z cala pewnoscia nie zaszkodzi,a moze akurat Ci pomoze.Znam to zjawisko.Tez czasem tak miewam.Po kilku tabletkach jest juz lepiej,czego i Tobie zycze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś