wisienkaa2 17.11.06, 10:47 Moja koleżanka powiedziala ze wezmie 60 tabletek relanium 5mg czyli 300 mg i popije alkoholem. Jakie ma szanse na przezycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wisienkaa2 Re: relanium 17.11.06, 12:28 Wy mnie jeszcze pamietacie??? duzo tu nie pisalam Odpowiedz Link Zgłoś
kakulina Re: relanium 17.11.06, 19:30 co chce osiagnac w ten sposob Twoja kolezanka? Odpowiedz Link Zgłoś
betka801 Re: relanium 17.11.06, 20:15 Zadnych szans na przeżycie.Jest mloda niech z kims porozmawia,chociażby na forum. Ludzie sa tu fajni.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: relanium 17.11.06, 20:21 > Zadnych szans na przeżycie.Jest mloda niech z kims porozmawia,chociażby na foru > m. > Ludzie sa tu fajni.Pozdrawiam nie sądze :P Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: relanium 17.11.06, 21:41 chyba wiadomo że ma zamiar umrec a nie przezyc. tylko jedna osoba z kilku powiedziala ze nie ma sie zadnych szans na przezycie czyli chyba jednak nie ma po co sie truc, bo tylko sie narzady uszkodzi i gowno to da. Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: relanium 17.11.06, 22:21 ale, ale wisienko czy to znaczy, ze po przeprowadzeniu tej specyficznej sondy nie będziesz ratować koleżanki, tylko poradzisz jej zmianę metody? poza tym - chyba nie sądzisz, że uzyskasz wiele odpowiedzi na serio analizujących twoje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: relanium 17.11.06, 23:10 dobra skonczmy juz ten wątek, bo widze ze nikt tu nie wie jakie są dawki smiertelne. a kolezance chce pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: relanium 17.11.06, 23:13 o, wisienka wrócila na zdrowy rozum - ci, co wiedzą, to już ci nie powiedzą a jak pomagasz kolezance? podbierasz jej relanium? a o ile pamietam, to wlasnie ty poszukiwalas relanium bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkaa2 Re: relanium 17.11.06, 23:24 nie podbieram jej relanium. mam swoje tabletki ktore mam zamiar odstawic. nie przypominam sobie zebym ja chciala recepty na relanium. moze kiedys chcialam ale jak juz to na silniejsze tabletki od benzodiazepin. Odpowiedz Link Zgłoś
j.o.a.q.u.i.n.a Re: relanium 18.11.06, 01:36 pytasz sie, w jaki sposob popelnic samobojstwo czy pytasz sie jak pomoc (?!) kolezance, aby nie popelnila samobojstwa? to sa dwie rozne sprawy...przynajmniej mnie sie tak wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś