Dodaj do ulubionych

Pytanie o metodę

12.12.06, 11:06
www.drogadozdrowia.pl. Strona opisuje metodę BEFT. Mam problemy z
nadciśnieniem i kręgosłupem. Czy ktoś wie coś więcej na temat tej metody?
Rozmawiałem już na innym forum z osobą, która poddała się tej kuracji i ustąpiła
jej poważna niedomykalność zastawek. Ale to była tylko jedna osoba z którą
udało mi się porozmawiać. Czy jest ktoś jeszcze kto korzystał z tej metody?
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Pytanie o metodę 12.12.06, 11:36
      Skopiuję czyjś post z Medycyny naturalnej, na której to już się o to samo
      "pytałeś" i dostałeś wyczerpującą odpowiedź.

Toż to cudowne łóżko Kazimierza Piotrowicza, ślusarza, kandydata na prezydenta
      RP, konstruktora cudownych wkładek do butów i innych czarodziejskich rzeczy.
      Łóżko obśmiane już w Uwadze.

Więcej tutaj:
      www.akcjasos.pl/news/show.php?id=616 lub tu:
      www.nie.com.pl/tekst_druk.php?id=5761 lub tu:
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3131302.html
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15954&w=53508215&a=53534269

S.
      • bzdrojewski70 Re: Pytanie o metodę 12.12.06, 15:31
        Odpowiedź Twoja (zarówno tu jak i na forum Medycyny naturalnej) nie jest dla
        mnie wystarczająca, a wręcz nic nie wyjaśnia z tematyki, która mnie interesuje.

Piszę jeszcze raz.
        Też widziałem ten program, ale, na szczęście, znam trochę działanie mediów i ich
        gonitwę za sensacją. Tam mówili tylko o prezesie tego instytutu, a mnie nie
        interesuje to kim jest ten pan, ale to co ma do zaoferowania. A, jak
        wspomniałem, miałem okazję rozmawiania z kimś kto tam był i co uzyskał, a
        podobno był już na włosku. Ale to była tylko jedna osoba, a zależy mi na
        potwierdzeniu tych informacji.
        Chciałbym, żeby ktoś się wypowiedział na temat samej tej metody, ktoś kto z tego
        skorzystał.
        • scept89 Re: Pytanie o metodę 12.12.06, 15:51
          bzdrojewski70 napisał:

> Odpowiedź Twoja (zarówno tu jak i na forum Medycyny naturalnej) nie jest dla
          > mnie wystarczająca, a wręcz nic nie wyjaśnia z tematyki, która mnie interesuje.

Mysle ze powinna zainteresowac sie tez inna tematyka:

jak sprawdzamy ze badziewie/lek X dziala.

Ty w niezmierzonej swojej prostocie zdajesz sie sadzic iz nowe leki, operacje,
          sposoby leczenia sa wprowadzane w wyniku nieweryfikowalnych pozytywnych
          anonimowych postow "zwolennikow" danej metody. Innymi slowy jesli lajdak A
          napisze ze trociczki X lecza raka, nastepnie podpisujac sie jako klient B
          "potwierdzi" iz u niego, jego wnuka, dziadka i kozy trociczki X wyleczyly nie
          tylko 5 nowotworow ale wygladzily skore, zahamowaly lysienie, poprawily erekcje
          i sprawily ze sasiad wygral w toto-lotka to cztajacy to 'zainteresowany
          tematyka' bzdrojewski70 pobiegnie i owe anty-rakowe trociczki kupi.

Mam dla Ciebie most na sprzedaz.

• snajper55 Re: Pytanie o metodę 12.12.06, 18:32
          bzdrojewski70 napisał:

> Odpowiedź Twoja (zarówno tu jak i na forum Medycyny naturalnej) nie jest dla
          > mnie wystarczająca,a wręcz nic nie wyjaśnia z tematyki, która mnie interesuje.

To chyba nie otworzyłeś stron, do których podałem Ci tutaj linki. One dokładnie
          wyjaśniają, że jest to zwykłe oszustwo, żerowanie na naiwnych. Że za wielkiego
          uzdrowiciela i profesora podaje się ślusarz bez wykształcenia.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka