promen13 18.06.07, 10:02 2 lata temu upadlem na glowe i nic nie mialem nic mnie nie bolalo ale od tygodnia boli mnie glowa jak klade sie albo wstaje wtedy sie bardzo nasila bardzo boli tez gdy ruszam glowa w lewa i w prawa w gore i w dol POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_land Re: bol glowy 18.06.07, 10:50 To chyba raczej od kręgosłupa, idź do lekarza, po rtg powinno się wyjaśnić. Ból przy wstawaniu lub w ogóle zmiany pozycji może być z ciśnienia. A kark, też Cię boli? Odpowiedz Link Zgłoś
promen13 Re: bol glowy 18.06.07, 11:07 nie nie mam problemow z karkiem ... mowisz ze zostal tylko rentgen ? Odpowiedz Link Zgłoś
green_land Re: bol glowy 18.06.07, 12:43 To przecież nie odcinanie głowy:) Idż do lekarza, powinien chyba dać Ci przekaz do neurologa, ale skierowanie na rtg może dać on. Odpowiedz Link Zgłoś
promen13 Re: bol glowy 18.06.07, 13:50 sam chyba nie pojde bo mam 13 lat :x a jak myslisz co mi moze dolegac ? mam to od dawna tzn od upadku na glowe z 1 metra :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne72 Re: bol glowy 18.06.07, 14:29 W pierwszym poście piszesz, że masz to od tygodnia, a teraz że od upadku. To jak jest w końcu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tenprezes Re: bol glowy 18.06.07, 15:28 Słuszne spostrzeżenie jeanne72! A jeśli coś wyjdzie na Rtg, to gratuluję, bo jeśli to jest faktycznie od kręgosłupa, to pewnie z powodu uszkodzenia struktur miękkich (krążków międzykręgowych). Rtg natomiast pokazuje struktury twarde - kości. Rtg może więc wyjść idealne. Niestety pewnie i tak Cię prześwietlą, bo to standard jest. Ale bez skierowania do specjalisty nie wychodź! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś