euzebio56 24.04.08, 08:45 Wczoraj podczas gastroskopii usunięto mi polipa w żołądku wielkości 3 mm. Czy ktoś miał coś takiego. Jakie dalsze leczenie, czy dieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka981 Re: Polip w żołądku 24.04.08, 10:45 czy ciebie ten polip bolal ciekawi mnie czy polipy bola zolandka czy jelit bo mnie tak boli po prawej stronie mialalam MRI nic nie wykazalo znajoma mowi ze moze mam polipy ? Odpowiedz Link Zgłoś
euzebio56 Re: Polip w żołądku 24.04.08, 16:30 No właśnie czekam teraz na reakcje czy ból ustąpi. Na pytanie do lekarza czy bóle miałem z tego powodu to odpowiedział, że nie koniecznie. Przydałoby się zrobić jeszcze kolonoskopię - brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
olka981 Re: Polip w żołądku 24.04.08, 17:28 czyli ciebie bolalo ? napisz gdzie i jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
devinjammer Re: Polip w żołądku 24.04.08, 19:18 Polipy żołądka i jelit nie bolą. Są wykrywane podczas endoskopii wykonywanej z innych powodów. Co do dalszego leczenie wszystko uzależnione jest od wyników hist-pat. Żadna dieta nie wchodzi w grę- celem jest ustalenie częstości kontroli żołądka. Odpowiedz Link Zgłoś
olka981 Re: Polip w żołądku 25.04.08, 03:11 wlasnie pytam z ciekawosci bo znajomy mowil mi ze go bolalo tak u gory kolo watroby wycieli mu dwa polipy jak robili kolonoskopie i bol przeszedl Odpowiedz Link Zgłoś