misiek121319 15.09.08, 15:19 Czy probowal ktos z Was na przytycie ENSURE PLUS HN . To jest ponoc taki preparat jak nutridrink. Ciekawi mnie czy tez jest taki mdlacy. A zdacie jakies podobne preparaty do nutridronkow, bo te juz mi sie znudzily Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
one.agaaga Re: ensure plus 25.09.08, 20:44 Ja stosowałam ensure w proszku i w płynie. Bardzo dobre w smaku w przeciwieństwie do innych tego typu specyfików i daja efekty. Osobiście polecam ten proszek waniliowy i w płynie w kartoniku truskawkę. Warto popatrzeć na ceny i promocje bo mi udało sie kupić w jednej aptece internetowej tanio i jeszcze dostałam gratisowe opakowania. Odpowiedz Link Zgłoś
one.agaaga Re: ensure plus 25.09.08, 20:50 A jak masz duzy problem z przytyciem a przebadałes sie i jest ok to spróbuj jeszcze prosure. Sama nie musiałam ale kupuje za jednym zamówieniem dla cioci, która niestety ma nowotwór a co za tym idzie bardzo schudła. To jej szybko zaczelo pomagac. Ma te same własciości co nutridrinki, ensury itp i każdy może stosowac, tylko dodatkowo ma więcej białka i coś tam jeszcze co pomaga szybciej odzyskać masę i siły. Posmakowałam i było ok - waniliowe jak budyń, niestety jak lepsze to i droższe. Odpowiedz Link Zgłoś