Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 16:31 Witam! Czy Biseptol to antybiotyk? Mozna na pivko wyskoczyc? Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doki Re: Biseptol IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 31.10.03, 16:38 > Czy Biseptol to antybiotyk? Tak. > Mozna na pivko wyskoczyc? ??? A kto ci zabroni? Czy zna ktos zrodlo mitu, ze biorac antybiotyki nie wolno tykac alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Biseptol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 16:44 Mit taki do mnie dotarl - wiec pytam - mie mam zamiaru sie zbetonic tylko 2-3 bro i do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Biseptol IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 11:41 Gość portalu: Marek napisał(a): > Czy Biseptol to antybiotyk? nie > Mozna na pivko wyskoczyc? wyskoczyc zawsze możesz. ale tym razem to może byc po raz ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruiner Re: Biseptol IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.03, 14:31 Biseptol - to sulfanamid, nie antybiotyk. Na 'pivko skakac' nie mozna, bo istnieje cos takiego, co sie nazywa reakcja disulfarimowa - nietolerancja alkoholu, objawy sa przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Biseptol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.03, 15:52 Nie wiem jak to jest z ta nietolerancja - ale zyje mam sie dobrze i wszystko bylo dosc standardowo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś