Dodaj do ulubionych

Preparat NOVIT prof Nowackiego

17.11.03, 13:57
Czy ktoś słyszał o tym preparacie? Stosuje się go przy chorobach nowotworowych
Proszę o informację
ER
Obserwuj wątek
    • Gość: Onki Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego IP: 62.181.178.* 17.11.03, 14:02
      Słyszałem że ma skutki uboczne.
      Podaję wyniki badań amerykańskie naukowców, jakie działania niepożądane (
      czytaj :na co możesz
      zachorować) mogą wystąpić po zażyciu tego preparatu Novit cytuję :

‘’Lek jest na ogół dobrze tolerowany.
      Podczas stosowania leku najczęściej obserwowano:
      1.Bóle głowy
      2.,biegunkę,
      3. bóle w nadbrzuszu,
      4.nudnosci,
      5.wymioty,
      6.zawroty głowy,
      7.wysypkę,
      8.zaparcia,
      9.wzdęcia,
      10.osłabienie,
      11.bóle pleców.

Rzadko ( u mniej niż 1% leczonych) wystąpiły, a ich związek z przyjmowaniem
      leku nie jest jednoznacznie udowodniony:
      1.Bóle w klatce piersiowej lub dławica piersiowa,
      2. przyśpieszenie czynności serca
      3.zwolnienie czynności serca,
      4.zmniejszenie stężenia glukozy we krwi,
      5.gorączka,
      6.powiększenie sutków u mężczyzn,
      7.depresja,
      8.agrasja,
      9.omamy,
      10. stan splątania,
      11. bezsenność,
      12 apatia,
      13 nerwowość
      14. lęk
      15. senność
      16. zawroty głowy
      17. zaburzenia czucia.
      18. zmęczenie
      19. złe samopoczucie
      20. zakażenia układu moczowego
      21. częste oddawanie moczu
      22. białkomocz
      23. krwiomocz
      24. cukromocz
      25. ból jąder
      26. zapalenie wątroby
      27. niewydolność wątroby
      28. zakażenia górnych dróg oddechowych
      29. kaszel
      30. małopłytkowość
      31. zmniejszenie liczby krwinek białych obojętnochłonnych
      32. niedokrwistość
      33. zwiększenie liczby krwinek białych we krwi obwodowej
      34. niedokrwistość hemolityczna
      35. pencytopenia (zmniejszenie liczby krwinek czerwonych, białych, i
      płytkowych we krwi)
      36. wysypka
      37. zapalenie skóry
      38. świąd
      39. łysienie
      40. nadmierne pocenie się
      41. nadwrażliwość na światło
      42. wysięki pęcherzowe
      43. rumień wielopostaciowy
      44. kurcze mięśni
      45. bóle nóg
      bardzo rzadko :
      1. ciężkie uogólnione reakcje skórne-martwica toksyczn0-rozpływowa naskórka,
      2. zespół Stevens-Johnsona ‘’ koniec cytatu.

Od przyjmowania tego leku można zachorować na 58 różnych chorób, a nie da
      się chyba wykluczyć na kilka lub kilkanaście naraz. Co z tego że na niektóre,
      a może większość z nich bardzo rzadko,-ale wykluczyć się nie da żadnej . To
      ma być lek.
      Jak to jest możliwe że ministerstwo dopuszcza do stosowania taki lek. Kto
      jest za to odpowiedzialny.
      Czy ktoś znajdzie na rynku lek który może spowodować więcej chorób??
      Może warto zgłosić ten lek do księgi rekordów Guinnessa.
      • ela1975 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego 17.11.03, 14:12
        No to mnie nie pocieszyłeś.
        Dobrych kilka lat temu byłam w gabinecie by zapisać mamę koleżanki ale ona nie
        mogła przyjechać a teraz mój teść ma prawdopodobnie raka krtani i znowu
        przypomniało mi się to. Znalazłam stronę w necie ale chciałam zasięgnąć jakiś
        innych opinii
        ER
        • Gość: Onki Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego IP: 62.181.178.* 17.11.03, 14:22
          a teraz Cię pocieszę w 100% moja wypowiedź była totalnym żartem. Zapewne teraz
          Ci ulży i nabierzasz dystansu do życia.
          Żartowniś.
          • ela1975 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego 17.11.03, 14:27
            Chciałabym aby z ciebie ktos też tak zażartował IDIOTO!!!!
            I nie życzę ci takiej choroby - mimo wszystko (bo gdybyś zachorował to wtedy
            nabrałbyś dystansu)
            Spadaj
            ER
            • Gość: Marc. ela1975- napisz maila IP: *.ichip.pw.edu.pl 19.11.03, 18:17
              Mój mail kurpios@wp.pl jeśli chcesz rzetelne informację nt. NOVITU, napisz
              proszę. Czekam.
      • Gość: Marc. ONKI SKĄD MASZ TE BZDURY??? IP: *.ichip.pw.edu.pl 19.11.03, 18:15
        A skąd masz te rewelacje na temat działań ubocznych NOVITU??? Znam preparat od
        dawna i pierwsze o czymś takim słyszę? Jacy naukowcy amerykańscy? Oryginalny
        Preparat nie był NIGDY sprzedawany w USA. Przez pewien czas krążyła tam jego
        podróbka, ale już jej producent został wycięty.
    • Gość: Piotr1302 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 17:16
      Co to za preparat? Moja Mama ma raka szyjki macicy. Szukam jakiejkolwiek metody
      by Jej pomoc!
      Piotr
    • Gość: Janek do Onkiego Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.11.03, 21:38
      Panie Onki- robisz pan sobie jaja z problemow ludzkich. Wstawiłeś pan żywcem
      treść mojego listu- patrz autor Janek z dnia 13-06-2003 (łatwiej jest artykuł
      znależć po autorze)lub tytuł; ''kto zna wiecej''- gdzie tak napisałem o leku o
      nazwie PRAZOL. Słowo w słowo przedrukowałes pan mój list. To juz nie jest
      plagiat ale ......brak mi słów na właściwe określenie. Wstyd.
    • uve Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego 17.11.03, 22:20
      ela1975 napisała:

> Czy ktoś słyszał o tym preparacie? Stosuje się go przy chorobach nowotworowych
      > Proszę o informację
      > ER

Jezeli wam ten preparat nie pomoze, pamietajcie o moich. Udalo mi sie
      przedluzyc zycia dla kilku beznadziejnie chorych o kilka lat, oczywiscie nadal
      pracuje nad moimi ziolowymi lekami na raka, i wierze ze uda mi sie znalezc cos
      co bedzie skuteczne niemal w stu procentach.
      • Gość: Piotr1302 Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.03, 16:50
        Co to za preparat? Napisz prosze cos wiecej o swoim podejsciu do leczenia raka.
        Piotr
        • uve Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego 19.11.03, 00:26
          Gość portalu: Piotr1302 napisał(a):

> Co to za preparat? Napisz prosze cos wiecej o swoim podejsciu do leczenia
          raka.
          > Piotr
          Czesc!
          Podalem Ci moj email uve@gazeta.pl jezeli zyczysz sobie wiecej informacji
          wyslij mi email. Generalnie moje podejscie polega na: przyjmowaniu mojego
          ziolowego lekarstwa, dieta, oczyszczanie organizmu, plus inne rzeczy.
          PZDR
          • ela1975 do Piorta1302 19.11.03, 14:21
            www.nowit.pl
          • Gość: anka uve, jesteś oszustem, jak NOVIT IP: *.amg.gda.pl 19.11.03, 15:27
            Dołączyłeś do grona najgorszych oszustów, jakich zna świat. Czyli tych, którzy
            sprzedają jakąś bzdurę, dając fałszywą nadzieję umierającym chorym na
            raka. "NOVIT" to kolejna bzdura, za którą płacą naiwni. Pamiętacie preparat
            Tołpy? Wycofano. Pamiętacie preparat cudowny prof. Burzyńskiego? Chorzy dalej
            umierają na raka. Uve, za to, co robisz, powinna spotkać cię najwyższa kara.
            • Gość: Marc. Re: uve, jesteś oszustem, jak NOVIT IP: *.ichip.pw.edu.pl 19.11.03, 18:24
              ANKO! Novit nie jest bzdurą, był testowany klinicznie w szpitalach z bardzo
              pozytywnym wynikiem, jest opatentowany, dopuszczony do obrotu, podawany przez
              lekarzy i działa. Jeśli uważasz, że jest to bzdura, powiedz to w twarz ludziom,
              którzy zostali przez NOVIT wyleczeni. Preparat oczywiście nie jest cudownym
              lekiem i nie jest na wszystko (rak, odciski i głupota) Działa głównie na
              nowotwory tkanek miękkich. Im wczesny stopień rozwoju nowotworu, tym lepiej. W
              przypadkach, gdy nic pomóc już nie może NOVIT przedłuża życie o 6-18 miesięcy i
              niweluje cierpienia pacjenta.
    • to.ya Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego 19.11.03, 15:55
      ela1975 napisała:

> Czy ktoś słyszał o tym preparacie? Stosuje się go przy chorobach nowotworowych
      > Proszę o informację
      > ER
      Witaj,
      Słyszałam o tym preparacie od osoby,która pracowała w laboratorium
      hematologicznym jako biochemik.Sama jest po usunięciu nowotworu. Podobno trzeba
      tam wysłać wyniki badań (powiedzą jakie) i wtedy dobiorą zestw mikroelementów i
      witamin. Jak się czegoś dowiem, dam znać. Albo napisz: to.ya@gazeta.pl
      Pozdrawiam,Ewa
      P.S. Szukam pomocy(rozpocznę wątek) dla 15latka, u którego wykryto sarcomę...
      :((((((( z przerzutami... :(((((((((
      • uve Re: Preparat NOVIT prof Nowackiego 19.11.03, 17:49
        Gość portalu: anka napisał(a):

> Dołączyłeś do grona najgorszych oszustów, jakich zna świat. Czyli tych,
        którzy
        > sprzedają jakąś bzdurę, dając fałszywą nadzieję umierającym chorym na
        > raka. "NOVIT" to kolejna bzdura, za którą płacą naiwni. Pamiętacie preparat
        > Tołpy? Wycofano. Pamiętacie preparat cudowny prof. Burzyńskiego? Chorzy dalej
        > umierają na raka. Uve, za to, co robisz, powinna spotkać cię najwyższa kara.

HEEEEJ! Mozesz mnie wyzywac, nie dbam o to. Wyglada na to ze nalezysz do grona
        tych ktorzy nie wierza w medycyne naturalna, coz to twoj problem.
        Jestes zwykla chamka, czy chamem jak mozna kogos wyzywac, jak go sie nie zna, i
        jeszcze jeczec o kare.
        Prawda jest taka ze jestem specjalista od leczenia ziolami. Mam chyba do tego
        dar. A takie rzeczy jak Vilcacora, herbalife, czy ten tutaj Vitovit, to jest
        nic w porownaniu z tym co ja moge zrobic. No ale coz nikogo nie musze
        przekonywac. Juz nie jednej osobie uratowalem zycie, juz nie jednej osobie
        pomoglem wydostac sie z cierpien, ale przeciez ty nie musisz w to wierzyc. Who
        cares! Nie dbam o to! Jak ktos nie wierzy to niech sie meczy lub nawet umiera
        to jego problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka