rissa2 12.09.06, 18:07 Czy ktos coś słyszał o nim, miał kontakt, leczył dziecko? Ja wiem tylko, że pracuje w Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym, jest chyba ordynatorem urologii. Prosze o opinie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renik17 Re: prof. Urbanowicz-kraków! 14.09.06, 11:46 witam. bylam u niego na prywatnej wizycie w scanmedzie. osobiscie nie polecam. moze to dobry lekarz ale ja nie mam do niego zaufania. samo jego zachowanie... masakra... wrzeszczal na caly personel... urzadzal sceny... zaplacilam 80zł i nic sie nie dowiedzialam... nie odpowiadal na moje pytania... nie powiedzial na czym polega wada synka. od razu powiedzial minimum dwie operacje... pojechalam do katowic i okazalo sie ze synek byc moze w ogole nie musi miec operacji a jesli tak to zabieg... i wyjdzie w tym samym dniu do domu. proponuje isc do niego ale skonsultowac to tez z innym lekarzem... sama jestem ciekawa jak bedzie u ciebie... pozdrawiam Odpowiedz Link
loncia81 Re: prof. Urbanowicz-kraków! 14.09.06, 16:57 Ja równiez nie polecam! Okropny człowiek, zupełnie nie ma podejścia do dzieci, do rodziców tez. Jesli mozesz szukaj innego specjalisty. Słyszałam, ze rodzice przepisywali swoje dzieci do innych szpitali, bo one sie go bały, opieka na oddziale ponoć okropna, nie wiem bo byłam prywatnie,ale tak słyszałam. Zabrał kase, nakrzyczał na mnie, przestraszył dziecko i tyle. Szukaj innego lekarza. Zagladnij na www.uronef.pl, tam ktos Ci pomoze. Odpowiedz Link