matri_caria 22.09.12, 14:22 Pozdejmowali trochę tych szmat i rurek metalowych z ratusza, wygląda nawet ładnie:) Tylko cały czas patrzę na wieżę, żeby sprawdzić która godzina, ale tarcze zegarowe i wskazówki jescze nie wróciły na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
voxave Re: Remont ratusza 22.09.12, 18:39 Ja tez mam braki w ratuszowym zegarze---ciągle na niego spoglądam i jestem zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Remont ratusza 24.09.12, 09:27 Wróciły zielone tarcze zegarowe, brak cyferek i wskazówek. Do tego wszystkiego rynek jest zryty przez te inwestycje WiK-u, ale jak już skończą to ma być ładnie, tylko trochę piachu się przez to nosi, ale nic to, idzie sezon zimowy, to i tak piachu będzie pełno, więc można się zacząć przyzwyczajać. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Remont ratusza 25.10.12, 14:51 Pomyliłam sie wtedy, myślałam, że tarcze wróciły, a one zeszły i nie wracają. Za to z przodu ratusz już trochę odsłonili i nawet ładnie się prezentują, tylko brak zegarów mnie trochę irytuje, bo jak wchodzę do pracy, to nie wiem ile jestem spóźniona;) Odpowiedz Link Zgłoś