Dodaj do ulubionych

Zmieniłam...

17.03.05, 23:17
...forum na zamknięte. Czytać może kazdy, pisać nie wszyscy. Ci, których
znam:), zostali od razu wpisani na listę, jest dość długa, przejrzałam
ostatnie posty i wypisałam tych, którzy się udzielają. Więc piszcie!
Zobaczymy jak to zadziała.
Obserwuj wątek
    • wild.coffee :))) 17.03.05, 23:21
      Zauważyłam.
      Chciałam wejść z innego forum z innego nicka, a tu...niedało się pisać i zauważyłam, że jest zmiana.

Mam nadzieję, że to nam na dobre wyjdzie, bo forum jest fajne i sporo tu świetnych osób:)
    • venilia Re: Zmieniłam... 17.03.05, 23:25
      beata.zet - jesteś przyjęta bez zgłoszenia od początku:)
    • gwendal Re: Zmieniłam... 17.03.05, 23:29
      To dobra decyzja; dokąd w końcu można udowadniać jakimś rozżalonym uczniom, że
      "nie jest się wielbłądem".

Gwendal
      • beata.zet Re: Zmieniłam... 17.03.05, 23:35
        He, he, wiadomo,że będziemy podglądani przez dziurkę od klucza i pewnie
        niejeden podglądacz "wydrukuje to, co piszemy i rozpowszechni",jak nam tu już
        grozono. No, to dopiero będzie skandal!!! Belfergate!

Drogie Ciała Pe.! Odmeldowuję się, bo dziś, z racji nieposiadania jutro lekcji
        (nasiadówka z okazji rekolekcji) mogę się JUŻ położyć. Czego i Wam życzę, amen *
    • bezecnymen Re: Zmieniłam... 18.03.05, 07:11
      troszke szkoda:(
      zawsze to jakas świeża krew od czasu do czasu się pojawiła, co dla starego
      wampira ma znaczenie niebagatelne:P
      nawiasem...szukam namiętnie ucznia który mnie przezwał wampirem...niebywale
      bystry gość:D
    • fan_gazety :-(( Szkoda bardzo. 18.03.05, 07:20
      Myślę, że warto stwarzać okazję do rozmów w szerszym gronie, a nie zamykać si e
      we własnym - i tak już dość zamkniętym - gronie. Trudno.

PS. A
    • sensamilla Re: Zmieniłam... 18.03.05, 08:28
      Witaj venilia, widze ze wyskocyas zamkniecie forum zaraz po tym jak ja
      otworzylam drugie podobne... Moze lepiej bedzie jesli pozostanie otwarte tak
      jak do tej pory a moje forum bedzie ukryte - wowczas nie ebdzie "podpatrzania"
      i bedzie luzik a tutaj bedzie sie dzialo jak do tej pory - ciekawie i
      kontrowersyjnie:) Co Ty na to..? Co Wy na to??
      • venilia Re: Zmieniłam... 18.03.05, 08:33
        Wiesz, troche sie napracowałam przy tym forum (na początku szczególnie)i nie
        chciałabym, żeby było miejscem wyżalania się rodziców i uczniów, bo z zalożenia
        miało być to miejsce dla nauczycieli. Pytałam wcześniej czy zamknąć forum i nie
        bylo wielkiego odzewu, a teraz zaistniała taka potrzeba więc to zrobiłam. Co do
        doplywu świeżej krwi, to jak najbardziej będziemy ją dopuszczać. Myślę tylko,
        że w ten sposób unikniemy rzucania obraźliwych haseł i ciągłej dyskusji
        pt. "Nauczyciele to..." Kontrowersyjnie to może być cały czas, ale to co się
        działo ostatnio to już była przesada niekiedy.
        • venilia Re: Zmieniłam... 18.03.05, 08:34
          Aha, a gdzie to Twoje forum? Jakos nie mogę znaleźć...
    • sensamilla Re: Zmieniłam... 18.03.05, 08:45
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28045
      to jest adres na moje forum - ukryte... Wiem ze niektorzy chcieli miec forum
      ukryte i mam nadzieje ze czasami ktos tam zajrzy... Pozdrawiam.
    • kasiap10 Re: Zmieniłam... 18.03.05, 09:47
      Szkoda że zmieniłaś to forum na ukryte, trochę adrenaliny jeszcze nikomu nie
      zaszkodziło:) Ja jednak będę pisć dalej - pozdrawiam
      • beata.zet Re: Zmieniłam... 18.03.05, 12:05
        ADRENALINY????????? Mnie ciśnienie skakało po każdej debilnej wypowiedzi
        frustrata, który nie przepracował chwili w szkole, ale miał czelność mieszać
        wszystkich z błotem i jeszcze domagać się przepraszania, wyjaśniania, etc.
        Poziom adrenaliny podnoszę sobie idąc na lekcje do moich gimnazjalistów :)
        Polecam.
        • venilia Re: Zmieniłam... 18.03.05, 13:52
          Słuchajcie! Zmienilam, bo nie chce już czytać (i nie tylko ja!) tych dziwnych
          rzeczy. Może ktoś zaloży forum pt: "Dyskusje o szkole" albo coś takiego i każdy
          tam będzie pisał i wylewał swoje żale. A tu może będzie troszkę spokojniej.
          • sensamilla Re: Zmieniłam... 18.03.05, 14:04
            :)
            • venilia Re: Zmieniłam... 18.03.05, 21:37
              Jeszcze jedna prośba do wszystkich Foremek i Foremków! Jeśli pojawi się jeszcze
              jakaś bzdetna dyskusja (Wy już wiecie o jakie chodzi!), nie odpowiadajcie i nie
              rozpętujcie burzy. Jak tylko to zauważę (wiadomo, czasami trochę czasu mija
              zanim dotrę do netu), usunę wszystko co trzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka